![]() |
taaa, nic Ci sie nie bedzie krzaczyc dopoki nia walniesz sobie takiej kolekcji gowien do pakietowego psucia plyt.
pozdrawiam |
Ja na starym sysie (tzn zanim go wywalilem) miałem te programy, tzn. winoncd, nero, clone, blind, easy, feurio, fireburner, i jeszcze chyba ze trzy i wszystko szło.
Nic sie nawet nie gryzneło. A to fakt - bawiłem sie w kolekcjonera a korzystałem tylko z clona i nera. A z wisaniem czasem tak jest. Zainstalujesz 2 programy i sie gryza, zainstalujesz 10 i idzie spokojnie Pozdro. Gazor |
Cytat:
Oczywiscie masz racje. Easy byl mi potrzebny do odpalenia progsa sluzacego do nagrywania picow w postaci samoodpalajacego "pokazu slajdow". Bylem ciekaw tej opcji - ot, wszystko. Z innymi progsami - jak Nero, WinonCD i Clone - problemow nigdy nie mialem. POzdro Yacca |
Po co Ci tyle softu do nagrywania ??? bawisz się w kolekcjonera ??? , zalożę się że połowy z tych programów nie używasz !!!
Zainstaluj Nero i CloneCD i Ci więcej nie potrzeba. Pozdrawiam. |
jak ma to co piszesz zainstalowane to po co Ci jeszcze Easy CD jako kwiatek do kożucha?, to co masz całkowicie wystarczy a E..CD nie jest jakąś tam super aplikacją zostań przy tym zestawiku co już masz
pozdro |
te wszystkie programy masz poinstalowane jednocześnie ???
jak dla mnie to ma prawo sie buraczyć krótko mówić nic nie straciłeś ... pozdro 6 |
EasyCD Creator 5 sie buraczy :((
... przy odpalaniu.
Instaluje sie normalnie, a nastepnie wywala blad w engine programu (w momencie stratu). DirectCD dziala normalnie. System W98 Nagrywara Teac w58 na Nero, WinonCD, CloneCD dziala bez zarzutu. POmozcie POzdro Yacca |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:43. |