![]() |
Strona domowa Phoenix
Czy zna ktoś stronę domową przeglądarki Phoenix (jade na 0.5, słyszałem że są nowsze)???
----------- Poradziłem sobie bez pomocy google :) |
powiem tylko jedno - KU>>>!!!!!
google 'phoenix' PIERWSZY link za glupote i lenistwo powinna buc kara smierci! |
ale dlaczego ? tak drastycznie !!!
Sid masz problemy w domu ? idz na spacer , zostaw kompa na 1 miesiac wylaczonego bedziesz inny czlowiek |
ja nie mam problemow ze soba - gdybym mial to poszedlby ban po cichu
zastanow sie czego bronisz - lenistwa? zawracania innym d.. bez poswiecenia sekundy wlasnego czasu? tepie takie zjawiska |
Sid a ty zawsze byłeś, jesteś i będziesz doskonały???
|
nie i nie bede
ale nad tym PRACUJE - tobie sie nie chce jeszcze jakis obronca leni? |
Nie ty masz tylko zbyt duże mniemanie o swojej osobie
|
ja!!!! hahahahah
|
zartuje popieram sida!!!lenistwo sucks!!!!hhaa
|
Lenistwo nie jest dobre (ale każdy na nie sobie może pozwolić)
|
zycze powodzenia w zyciu osobistym
po dzisiejszej akcji nie mozesz juz liczyc na zadna pomoc z mojej strony - i sadze ze wiekszosc osob ktora przeczytala to co sie tu dzialo znajdzie ciekawsze zajecia niz pomaganie nierobowi ktory jeszcze jest happy z tego ze nic nie robi nastepny genialny komentarz zachowaj dla siebie jesli mozesz - ja go w kazdym razie nie przeczytam |
Sid co do lenistwa niektórych to Cię w 100% popieram, ale mogłeś sobie darować uszczypliwo-zaczepny komentarz, niepotrzebna zadyma.
A co do "leniwców" - to faktycznie mogliby wykazać minimum przyzwoitości i na wstępie poszukać informacji samoistnie, w szczególności kiedy są one bardzo proste do wyszukania i leżą w zasięgu ręki. |
Witam!
zgadzam sie z Sidem, przeciez to moze czlowieka kur*** wziac, jak cos takiego widzi! |
Fakt, ze jak ktos bezczelnie sie cieszy to dziala na nerwy, ale to forma obrony... nikt nie musi odpisywac na takie posty. Niby "sam cobie znajdz leniu" a namiery dostal:)
Bede Cie "sledzil" SID, jak gdzies znajde, ze odpowiadasz Banana Coctail to Ci przypomne slowa "nie mozesz juz liczyc na zadna pomoc z mojej strony" :D Pozdrawiam wszystkich, tych leniwych i pracowitych!! |
Witam!
jest jedna dobra rzecz w tym topiku... zaciekawilem sie mozilla... sciagnalem zarowno mozille 1.5PL, jak i Firebird (Phoenix) 0.7PL i teraz testuje :) calkiem fajna przegladareczka :) podoba mi sie... ale i tak Opery 7.50 nie przebije :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:40. |