![]() |
wpiszcie w wyszukiwarce na forum "dla poprawienia humoru" tam dałem linki do księgi i baśni o księżnicce pizdolonej
|
Cytat:
jak znajde to dam linka... |
Cytat:
Dzięki Nimal! XII księga Pana Tadeusza jest The Best! :D :D |
|
Cytat:
Tylko 3 lata różnicy :D |
Kraluk urodziles sie 09.09 tak jak ja, tylko rok nie ten sam :D
|
http://www.2hp.prv.pl/ i tam se poszukja
|
Pomożecie !? Pomożemy :)
Idzie sobie panienka w nocy przez park. Strasznie jej się zachciało jarać, ale nie miała fajek. Nagle zobaczyła 3 gości na ławce, którzy palą. Postanowiła do nich podejść i zapytać się o fajkę. - Przepraszam, mogą mnie panowie poczęstować papierosem ? - Tak, oczywiście, ale musisz zrobić nam laskę. - No dobra, tak mi się chce palić, że zrobię wszystko. Panienka po kilku minutach obskoczyła wszystkich panów i prosi o papierosa. Jeden z panów zgodnie z umową częstuję panienkę po czym panienka prosi jeszcze o ognia. Jeden z gości wyjmuje zapalniczke i odpala jej fajke i zdziwiony pyta: - Agnieszka ? - Tata ? To Ty palisz córeczko ? <><><><><><><><><><><><><> Czym się różni ch*j od żarówki ? - Niczym. To i to można zastąpić świeczką. Dlaczego torty nie mogą mieć małych torcików ? - Bo mają jajka roztrzepane. Czym się różni kobieta od lodówki ? - Do lodówki możemy jeszcze schować jajka. Stoi wkurzony na maksa facet w łazience i wyrywa sobie garściami włosy łonowe, rzucając nimi na lewo i prawo. Nagle wchodzi do łazienki żona: - Kochanie co ty robisz?! Mąż na to: - Nie chce ch*j stać, to nie będzie leżal na miękkim. W celi siedzi pedał i zoofil. Zoofil mówi: - Gdyby była tu choć mała muszka! Na to pedał: - Bzzzzzz! Kiedy kobieta jest podobna do elektrowni? - Kiedy ma kilo waty miedzy nogami. jak sobie przypomnę to dam znać :) |
Pewnega dnia wyszła zakonnica wyszła z zakonu na ulice
i słyszy słowo ch?j i się pyta przełożonej co to znaczy -Siostro przełożono co znaczy ch?j ??? -Ch?j znaczy czlowiek. -Dziękuje. Następnego dnia zakonnica znowu wyszła i słyszy słowo ci?a i się znowu pyta: -Siostro przełożono co znaczy ci?a ??? -Ci?a znaczy czoło. -Dziękuje. 3 dnia ta sama zakonnica słyszy słowo kur?a. Jak zwykle pyta się przełożonej co ono oznacza. -Siostro przełożono co znaczy kur?a ??? -Kur?a to w slangu znaczy zakonnica. 4 dnia zakonnica jedzie autobusem, chcąc być na czasie mówi: -Ale mi się ci?a spociła, co się chu?e patrzycie, kur?y nie widzieliście??? |
mega wulgar - osoby o slabych nerwach prosze o pominiecie ;p
lata sobie mucha po pokoju, bzzz... patrzy, a na lozku lezy naga laska z szeroko rozlozonymi nogami, wiec wleciala w odpowiednia dziurke i lata tam w srodku, obija sie o scianki, o sklepienie pochwy... w koncu stnela po srodku i mowi: - albo mnie zaraz ch*j strzeli, albo krew zaleje |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
http://alejaja.pl/
calkiem spora kopalnia ;) |
Cytat:
Moze to nie dla Niego. A zresztą wkoncu to tylko dowcip;) hehe |
:chytry: Czy 13 lat to nie za mało na takie prośby? Czy twoja koleżanka też ma już 13 lat :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:51. |