![]() |
Zrzut filmu dvd
Zrzucilem film dvd na dysk twardy programem dvd shrink 3.0 beta 5. Film akurat zajmowal do 4,7 gb i nic nie wyrzucalem z filmu tzn żadnych dodatkow itd. Lecz po zrzuceniu i odtworzeniu filmu w PowerDVD. Nie ma zadnego dzwieku ani zadnych napisow. Nigdzie nie mozna ani napisow ani dzwieku wybrac. Prosze o pomoc.
|
dlaczego wiec tego nie zrobiles dvddecrypterem ?
|
ok sprobuje. dam znac jak beda wyniki.
|
niestety Zorg to samo wychodzi.
|
a jakiego powerdvd uzywasz ? ostatnia to 5 b.dobry player
|
mam power xp 4.0. ten film z ktorym tak walcze jest z wypozyczalni a niedawno wszedl do wypozyczalni. czy jest mozliowosc ze ma ten film zabezpieczenia z ktorymi nie radzi sobie zaden programik do zrzucania??
|
Myśle, że w tym przypadku najlepiej jesli opiszesz w jaki sposób zgrywałeś film dvddecrypterem i jak odpalałeś w powerdvd.
|
ja mialem podobnie z "Wladcy Ognia" w Shrinku zaznaczylem jakies tam Audio. Potem w playerze mialem do wyboru sciezke polska tylko ze po wybraniu nie bylo zadnego dzwieku - dziwne ...
|
wlasnie zle odpalalem w power dvd. naciskalem sobie na przyklad na vts_01_02.vob i mi sie wlaczal film w power dvd ale nie mozna bylo nic wybrac. a trzeba z tego co zrozumialem uruchomic power dvd i wtedy otworzyc pliki. dzieki za pomoc.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:33. |