![]() |
Jakie utworki TRIP-HOP polecacie ?
no wlasnie, mam do was pytanko. polecilibysce cos fajnego z trip-hopu ???
ja osobicie polecam Lamb - Gabriel z tych spokojniejszych |
ja oczywisce kawałek
Mezo-Aniele Peja&Sweet Noise- Jeden taki dzień Mezo-Suczki moze ci si spodoba to tyle z tych "łagodnych" |
Chyba rozminelismy sie nieco z tematem. ja mowilem o TRIP-HOPIE a nie hip hopie ....
|
Cytat:
|
a to myślełem ze ci sie klawisze pmyliły:d mie sie tak często robi:d
|
no właśnie tak nawiasem moowiąc co to TRIP-Hop??
|
^_^
Cytat:
Cytat:
a do końca nie wiem i dlatego się nie wypowiadam, ale podejrzewam, że jakaś nowa odmiana hip hopu, bardziej elektroniczna. |
Trip Hop - polecam całą twórczość Massive Attack , a w szczególności pierwszą płytę(Blue Lines) z utworem "Unfinished Sympathy" - w/g mnie najlepszy triphopowy kawałek. Pozatym bardzo dobre są kawałki The Portishead, oraz Trickiego. Osobiście polecam tez ZERO 7, Morcheebe i Mandalay.
|
Surff dzieki, napefno skorzystam z rad, ale Morcheeba`y nie dotkne :P
PS tez uwazam MA za klasyk :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
Zassaj Unfinished Sympathy - Massive Attack to zobaczysz co to trip hop. Cytat:
Akurat Trip Hop to mój ulubiony rodzaj muzyki. Mogę ci jeszcze polecić GUS GUS (naprawde super muzycy) , islandzką kapelka MUM, Kida Loco, Lo-Fi,Smoke City. Można by tak długo wymieniać bo zespołów jest naprawde sporo. Pozdrawiam |
a co do ssania ... to jakies polecisz serverki czy poprostu kaaza ?
|
Sprobuj kaza. Wystarczajaco duzo tam tego lezy ;).
|
polecam
u.n.k.l.e. - be there u.n.k.l.e. - rabbits in your headlights -> teledysk robi wrażenie... najnowszy album u.n.k.l.e. - never never land -> IMO jest wyj...any w kosmos oczywiście cały Massive Attack i nieśmiertelny kawałek Angel |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:05. |