![]() |
Fajne płytki. Tylko nie rozumien tej aukcji. 75.00 zeta za ile sztuk??? Za jedną czy ile , bo tam nie pisze... Bo jak za jedną to facet :klnie: cene :)
--UPDATE-- Już się skapłem za ile sztuk :);) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
This Disc is designed for CD-RW/COMBO Drive Only. No i wykresik KProba - nagrane do 52 min z predkoscia 12x, odczyt 40x. Rewelacji jakis nie ma ale plyta zla nie jest ... PS. Nie przeszla testu na mojej wiezy ktora przechodzi BlueDiamond (w 50%) /W przypadku BlueDiamond jedynie wlozenie do 4. slota powoduje odpalenie plyty - tutaj zaden slot nie odpalil plyty./ |
Witam!
Czy to są z "zasady" płyty do Audio? Taki opis jest na pudełku? Dla mnie obecnie nagrywanie Audio to marnotrastwo ze wzgledu na to ze w mojej wiezy nie dziala mi laser. Pozdrawiam |
O.K. dzięki za info pozdrawiam
|
SMARTBURN :
This Disc is designed for CD-RW/COMBO Drive Only. Disc Type, Material = CD-R, Cyanine ATIP Lead-in = 97m 34s 23f Norminal Capacity = 702.83MB (79m 59s 73f) Disc Manufacturer maybe = Mistubishi,Colombo SMART-BURN Speed Limit = 48X Wyglada OK, no i cyjaninka ... :) |
A kto jest producentem tych płyt, może Taiyo Yuden?
|
Kupilem 3 szt. luzem po 1.60
Narazie tylko zdjecia - jutro jak bede mial czas to cos znajde i nagram :) W rzeczywistosci spod jest troche inny niz na zdjeciu - przypomina Blue Diamond (moze jest nawet troche ladniejszy, ale daleko mu jeszcze do granatowego Metal Azo) |
Te co ja mam... co zamiescilem screena...
@Sprezyn - a zyje :P ... dobrze zyje... nie narzekam... no moze ostatnio bylo pare wpadek - bez skojarzen - ale przeszlo... ;p O jakiej urazie mowa... ;) poszlo w niepamiec... |
siemasz ZbigNieff - jak tam zyjesz - mam nadziej, ze nie zywisz
urazy:) Ja mialem winyle maxmax i powiem, ze to totalna padaka. Zreszta sa na gorze screeny z kprobe w testach |
Ja ostatnio Qpilem sobie 4szt. (bo tak sa pakowane w folie) takich CD jak ponizej... ogolnie wygladaja fajnie... a na te czerwone miejsca w komplecie
sa takie "przypałowe" naklejki ale ogolnie na CD nagrywa sie dobrze... na 48x zero badow... z tym ze sama cena to 2zl za szt. w kopertach... |
cos dla audio "maniakow" :)
jednym slowem nie dla mnie ;p PS. kup kilka sztuk jesli ci sie uda, nagraj, zrob testy i podziel sie nimi, napewno kilka osob tym sie zainteresuje ;) |
Juz sa w Polsce ...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19917499
Ciekawi mnie tylko ten kolor - dlaczego zlote ?? Jutro jade na gielde - zobacze jak to wyglada na stoisku CDRLAND :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:16. |