![]() |
Plextor PX708-A - problem z czytaniem CD-R
Mój Plextor odtwarzał, nagrywał i czytał wszystkie płyty ale zauważyłem, że ostatnio nie radzi sobiez odczytaniem płyt CD-R i innych. Jak wkładam płytę to komputer nie chce jej rozpoznać, po jakimś czasie gdy już w "Moim Komputerze" pojawi się tytuł płyty i gdy chce w nią wejść, to foldery i pliki strasznie długo się ładują albo nie chcą się ładować. Czytałem na zagranicznym forum Plextora, że jest to znany błąd spowodowany przez firmware 1.04 , i że trzeba odesłać Plextora do serwisu. Dodam, że Plextor dobrze nagrywa czyste nośniki.
Myślicie, że mi przyjmą nagrywarkę w serwisie? Miał ktoś podobne problemy z tym plextorem? Pozdrawiam Maciek Michalak |
Na stronie www.plextor.pl, prowadzoną przez dystrybutora na Polskę, z pewnością znajdziesz mail kontaktowy do pomocy technicznej - napisz do nich i odpowiedzą Ci na Twoje pytanie. Zresztą masz wyciąg:
Witamy w Serwisie firmy Alstor! Pracujemy w godz. 9.00 ***8211; 17.00, codziennie od poniedziałku do piątku. Nasz adres: 03-301 Warszawa, ul.Jagiellońska 74, Blok E. Tel. +48 (22) 675 45 10 w.151-155 Fax. +48 (22) 675 43 10 E-mail: serwis@alstor.com.pl |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:35. |