![]() |
problemy z gg ? zajrzyj koniecznie
miales problemy z gg ? zajrzyj
http://www.extreme.iscnet.pl/gadu.html |
popierma, te durne łańcuchy już mnie w!@#$%&*
|
Twórcy GG mogliby pozbyć się problemu łańcuszków, blokując np. możliwość Wklejania tekstu do okienek, czy coś w tym stylu.
|
Cytat:
z tym sie nie zgadzam, bo to jest akurat bardzo przydatna funkcja, nie wyobrazam sobie gg bez mozliwosci wklejania tekstu. Chyba zeby ograniczyc tylko WIELKOSC tego tekstu. |
a jak sie z tym zgadzam!!podobnie sie dziala jak kiedys mozna bylo wysylac smsy na wszystkie sieci!!bylo ich tak duzo ze operatorzy wprowadzili to co wprowadzili!!wielu ludzi przynajmniej z moich znajomych mieli problemy z tym ze dostawali smsy z neta a te z teelefonow docieraly za godziinymi opuznieniami!!podobnie pewnie jest z gg!!ale to tylko moja opinia
|
Popieram! Te łącuszki już :klnie: !!!
|
Nie bede oryginalny mowiac, ze lancuszki mnie wkurzaja, tym bardziej jak sa typu: nie przeslesz dalej - nie zdasz, ehh :blee:.
Ale wedlug mnie one niestety nie zgina, poniewaz zawsze znajdzie sie kilka tepych osob, co bedzie to wymyslac i przesylac dalej. No chyba ze tworcy gg poczynia jakies kroki, aby przeciwdzialac tym lancuszkom. Chocby cos takiego o czym mowil Patrixs |
no dobra to dlaczego w tym samym czasie pada tlen.a z tymii lancuszkami to mocno naciagana teza.
|
Wystarczy wgrac sobie do PowerGG takie wtyczki jak: ignorant, text filter, ktore uniemozliwja rozpowszechnianie sie lanczuskow.
Najlepszy lanczuszek jaki ostatnio widzialem: "W dniu wczorajszym Ojciec Rydzyk, naczelny redaktor Radia Maryja, wykupil prawa od uzywania komunikatora gadu-gadu od firmy SMS-Expres. jak zapowiedzial Ojciec naczelnik, po przeprowadzeniu drobnych aktualizacji komunikator stanie sie dostepny dla wiernych i sluchaczy Radia. Codziennie podawany bedzie podczas audycji w Radio Maryja kod umozliwiajacy 24godzinna aktywacje komunikatora" :D:D A co do padu GG w/g www.gg3d.com 'Spowodowana ona była instalacją nowej wersji systemu operacyjnego, co okazało się "kompletną klapą", a powrót do poprzedniego zabrał kolejne cenne godziny'. |
Podobno instalowali 2003 ale costam sie nie udalo i wrocili do 2000, a potem musieli doinstalowac service packi.
|
a ja bym wywalil z gadacza opcje "wyslij do wszystkich"
komu by sie chcialo klikac te kilkadziesiat kopiuj/wklej |
a ja to bym najchetniej wywalil gg.
|
Wklejanie zostawic, raczej przydalby sie ciagle rozwijany filtr antyspamowy reagujacy na proste zwroty typu "nie przeslesz" "pomysl zyczenie" itd. GG TO NAJWAZNIEJSZY TOOL ZARAZ PO WIN XP ;-D
|
ja banuje userow posylajacych mi te smieci - dzis polecaily glowy reklamujace pitforum w dosc glupi sposob
poprzednio ktos tez mi puscil cos o platnym gg - zapomnialem juz kto to byl i wielu wielu innych - to sie nie oplaca :) lancuszkom smierc? wystarczy ze sam ich nie bedziesz posylal |
A po co ten lament?jak kogos to wkurza to niech blokuje osoby co wysyłają i koniec...każdy ma prawo robić na gg co mu sie podoba i tego sie nie zmieni...nie uważam też żeby gg działało wolniej właśnie przez takie coś...bo gg siada i rano, i w południe i w nocy...jak wam wysyłają takie rzeczy znajomi z listy kontaktow to pogadajcie z nimi, a jak ktos z poza to trzeba przeboleć...chyba to nie kłopot nacisnąć ten X...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:19. |