![]() |
Doradźcie ludziska :)))
Stoje przed dylematem zakupu nagrywarki,i mam do wyboru LG GCE-8525B , Samsung SW-252F albo Sony CRX220E1. Kazdy mowi co innego i mam juz lekki metlik w glowie,moze jest ktos kto ma jedna wyzej wymieninych nagrywarek i podzieli sie doswiadczeniami,albo po porostu doradzi co kupic. Z gory dzieki i pozdrawiam.
|
Przy takim wyworze to albo LG albo Sony, który i tak jest na 99% wersją OEM LiteOn'a.
|
zdecydowanie LG - przy sony notowano ponoć błędny odczyt płyt 800-870MB
Ma ją mój kumpel i nagrywa po pierwsze wolno! po drygie nieradzi sobię z odczytem niektórych płyt. Ja mam LG GCE 8523B i jestem z niej w pełni zadowolony! |
Za dużego wyboru nie masz...;)
Z tego co napisałeś ...LG . |
:D LOL
TYlko LG, konkurencji w sumie tu nie ma. Pozdrawiam. |
z tej trojki LG, troche dziwna trojka, ale widocznie masz swoje powody
|
Lg
|
Bierz LG GCE-8525B.
|
Czyz Samsung nie brzmi kuszaco ||
|
Cytat:
|
panowie, nie robcie sobie jaj, chlopak tu nowy, a to forum to nie vobis, gdzie polecaja najgorszy sprzet w najwyzszej cenie ;)
fakt ze te trzy napedy pasuja do siebie nawzajem jak piesc do oka ;) |
Cytat:
|
A ja powiem tak miałem LG a mam Liteona i Sony.
I każda z tych nagrywarek jest dobra. LG sprzedałem tylko dlatego ponieważ trafił się kupiec za dobrą kasę więc dożuciłem parę złotych i kupiłem nową Sony. Liteon zaś ma ok roku i wypalił mnóstwo płyt. Z tego co pamiętam miałem dwa przypadki złego wypalenia płytki, na Sony podczas kopiowania w locie na płytkę .... prędkość 16x i widoczne felery na płytce, i Liteon płytka ... 16x uszkodzony plik. Jak więc widać nagrywarki są bardzo dobre jak i LG ,tak LIteon i Sony. LG natomiast najładniej się prezentuje wizualnie natomiast Liteon najmniej atrakcyjnie Sony pośrodku. Ale obojętnie którą wybierzesz powinieneś być zadowolony. Pozdr. Krisolo |
no krisolo ładnie to napisałeś :) :spoko:
ale nie mów, że obojętnie co wybierze będzie dobrze bo Samsunga bym chyba nigdy nie wybrał, a Sony jakby mi ktoś podarował to bym się cieszył, ale zakupiłbym tylko i wyłącznie LG! :) |
Moja mowa będzie krótka:
Bieraj LG!! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:33. |