![]() |
www.wiem.onet.pl - zobaczcie sami...
Na szczęście jak wpiszemy w Google hasło to przeważnie jak było w tej darmowej to znajdzie linka....ale co za hamy...jeszcze podobno gg ma być płatne???:(
|
gg nie bedzie płatne... juz był o tym topic ;)
|
... i tez juz byl tez o tym ze "wiem" jest platne
|
ja tam niezauwazylem aby gdzies byla mowa o tym ze "wiem" jest platne* ;)
gg niebedzie platne - ten lancuszek to wymysl jakiegos zakompleksionego malolata :D :D odnosnie wiem - to cena wg mnie nie jest wygurowana - bodajze 2zl za tydzien korzystania jak czlowiek zazwyczaj 2-3 definicji szuka... ;) * prosze nieumieszczac linka do odpowiedniej dyskusji wieze na slowo ze takowa sie odbyla :P |
onet+wiem+HASŁO i na googlach 1. wynik to wlasnie z encyklopedii. To samo z serwisem sciaga.pl czy szkola.net (nie pamietam)
|
Mówicie że było takie tematy?a to sorry...ale jakos nie widzialem...te tematy tak szybko znikają z pierwszej strony....
|
Cytat:
Ale, whatever .... :) |
Camfo ploty rozsylasz. Pomysl logicznie co da odplatnosc za GG. To przeczy ideii komunikatora. Predzej dodadza do niego 10 banerow niz zaczna pobierac kase za uzytkowanie.
Wiekszosc przestanie uzywac GG i pojdzie sobie do innych. |
Cytat:
|
Camfo nie ma takiej mozliwosci. Wprowadzenie odplatnosci za GG bedzie poczatkiem konca tego komunikatora. Przeciez na GG swiat sie nie konczy i ludzie nie sa glupi aby placic za cos co ma darmowe odpowiedniki. W samej Polsce poza GG masz Tlen, WPKontakt i kilka innych. Poza tym masz opensourcowa Mirande.
|
Ach... Taka fajna encyklopedia i już jest płatna :(
|
miranda to komunikator - a nie protokol
|
SID pewnie piszesz do mnie tyle, ze slowa nie napisalem o tym, ze miranda to protokol - stoi wyraznie ze to komunikator
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:46. |