Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   www.wiem.onet.pl - zobaczcie sami... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/www-wiem-onet-pl-zobaczcie-sami-29891/)

camfo 11.01.2004 19:23

www.wiem.onet.pl - zobaczcie sami...

Na szczęście jak wpiszemy w Google hasło to przeważnie jak było w tej darmowej to znajdzie linka....ale co za hamy...jeszcze podobno gg ma być płatne???:(

Ziele 11.01.2004 19:34

gg nie bedzie płatne... juz był o tym topic ;)

pawelblu 11.01.2004 19:39

... i tez juz byl tez o tym ze "wiem" jest platne

Pawel_k 12.01.2004 10:01

ja tam niezauwazylem aby gdzies byla mowa o tym ze "wiem" jest platne* ;)
gg niebedzie platne - ten lancuszek to wymysl jakiegos zakompleksionego malolata :D :D
odnosnie wiem - to cena wg mnie nie jest wygurowana - bodajze 2zl za tydzien korzystania jak czlowiek zazwyczaj 2-3 definicji szuka... ;)

* prosze nieumieszczac linka do odpowiedniej dyskusji wieze na slowo ze takowa sie odbyla :P

Posłany 12.01.2004 14:51

onet+wiem+HASŁO i na googlach 1. wynik to wlasnie z encyklopedii. To samo z serwisem sciaga.pl czy szkola.net (nie pamietam)

camfo 12.01.2004 15:49

Mówicie że było takie tematy?a to sorry...ale jakos nie widzialem...te tematy tak szybko znikają z pierwszej strony....

pawelblu 12.01.2004 17:03

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
ja tam niezauwazylem aby gdzies byla mowa o tym ze "wiem" jest platne* ;)

* prosze nieumieszczac linka do odpowiedniej dyskusji wieze na slowo ze takowa sie odbyla :P

Wiesz ale z ciekawosci poszukalem i jakos nie moge znajezc tego posta. To nie byl osobny temat tylko ktos poprostu napisal o tym w pojedynczym poscie podpietym pod inny teamt. Wydawalo mi sie ze wlasnie w temacie gg, ale jakos nie widze tego teraz.
Ale, whatever .... :)

BD 12.01.2004 18:15

Camfo ploty rozsylasz. Pomysl logicznie co da odplatnosc za GG. To przeczy ideii komunikatora. Predzej dodadza do niego 10 banerow niz zaczna pobierac kase za uzytkowanie.

Wiekszosc przestanie uzywac GG i pojdzie sobie do innych.

camfo 12.01.2004 18:41

Cytat:

Napisany przez BD
Camfo ploty rozsylasz. Pomysl logicznie co da odplatnosc za GG. To przeczy ideii komunikatora. Predzej dodadza do niego 10 banerow niz zaczna pobierac kase za uzytkowanie.

Wiekszosc przestanie uzywac GG i pojdzie sobie do innych.

Nie widzialem tematu o gg, zobaczyłem i wiem, że to plotka teraz...a tak to chciałem się dowiedziec co forumowicze o tym myślą...a kiedyś i do tego dojdzie że gg będzie płatne:):)

BD 12.01.2004 18:59

Camfo nie ma takiej mozliwosci. Wprowadzenie odplatnosci za GG bedzie poczatkiem konca tego komunikatora. Przeciez na GG swiat sie nie konczy i ludzie nie sa glupi aby placic za cos co ma darmowe odpowiedniki. W samej Polsce poza GG masz Tlen, WPKontakt i kilka innych. Poza tym masz opensourcowa Mirande.

kraluk 12.01.2004 19:02

Ach... Taka fajna encyklopedia i już jest płatna :(

-Sid-The-Rat=> 12.01.2004 20:12

miranda to komunikator - a nie protokol

BD 12.01.2004 22:29

SID pewnie piszesz do mnie tyle, ze slowa nie napisalem o tym, ze miranda to protokol - stoi wyraznie ze to komunikator

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:46.