![]() |
odpowie mi ktoś ? ?
|
ustawiam dzwiek i pocztek filmu jest nawet dobry a gdy film coraz dluzej leci to dzwiek zaczyna sie spuzniac
CO MAM ZROBIC??????? |
Menu Audio/Interleaving/Delay (wpisujesz wartość przesunięcia w milisekundach + lub - ).
|
po przerobieniu filmu wszystko jest dobrze napisy sa tylko dzwiek sie spoznia co mam zrobic ???
to jest moj blad przy przerabianiu filmu czy winna kodekow??????? |
dvdrip
czy nikt z was nie uzywa dvdrip moze niejest to super program ale do wiekszosci starcza aby wrzucic napisy do avi.
|
menu Video/Compression/ wybierasz kodek - ustawienia bitrate (wiekość i jakość) w Configure,
nakładanie napisów na stałe to rekompresja materiału co z kolei wiąże się z utratą jakości. |
ale jak ustawic ten codek?????
|
Cytat:
|
jakie sa inne programy niz virtualdub do wstawiania napisow do filmu????????
|
zrobilem tak i gdy biore "start frame server"
pojawia okienko w kazdej ramce jest 0 i nic sie nie dzieje a gdy biore "seve as AVI" to wychodzi mi plik 7 gb co mam zrobic???????? |
w virtualu trzeba do ktatalogu głównego wgrać plugin do nakładania napisów i uruchomić go jako filtr w virtualu
|
napisy w avi
jak wgrac napisy do filmu w formacie avi
jakim programem ?????/ i czy sa jakies inne programy do robienia tego niż VirtualDub jesli tak to podajcie mi nazwe albo wytlumaczcie jak zrobic w virtualdub z gory dzieki |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:16. |