![]() |
Jakie głośniki?
Myślę nad zakupem zestawu głośników 5.1 i tak naprawdę nie wiem co wybrać, ponieważ nikt z moich znajomych, mających już kino domowe, nie korzysta z komputera, tylko ze stacjonarnych odtwarzaczy.
Mam SB Audigy 5.1, a komputer stoi w małym pokoiku gabarytami zbliżonego do prostokąta o bokach w stosunku mniej więcej 1:4. Nie chcę wydawać astronomicznych kwot na coś, czego i tak w tych warunkach nie wykorzystam. Chcę mieć przede wszystkim ładną dynamikę, z dobrze wyeksponowanym basem. Na zakup planuję przeznaczyć nie więcej niż 700 zł, w przypadkach uzasadnionych ewentualnie ostatecznie 100 zł więcej. Proszę o jakieś propozycje, najlepiej z uzasadnieniami :) Pozdrawiam wszystkich! |
Pomysl o glosnikach Creative albo Logitech. Glosnika Creativa maja zas taki plus za maja wtyczki dla swoich kart muzycznych. Z Creativa to pewnie:
Creative InspireTM T5400 5.1 - dosc dobry zestaw. albo Creative InspireTM 5500 5.1 Digital z amplitunerem. Aplituner da to plus ze moznesz te glosniki wykorzystac do czegokolwiek innego niz komputer (np. konsola, odtwarzacz mp3/dvd), pozatym mozna dlaczyc aktywny subowofer. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:18. |