![]() |
OgŁoszenie!
od 16 stycznia w "Biedronce" będą Akossy silver 48Xspeed po 10 pakowane na szpindlu po 9,99 zł.
Pisze o tym ponieważ to jest to tanio jak na płytki wg. mnie w miare dobre jakościowo. Sam sobie chyba zakupie :) Pozdrawiam! |
jeszcze dwa miechy temu tez bym nawet nie spojrzal na memorexy, ale przekonala mnie ich cena i to, iz trafila sie partia przeznaczona na rynek UK, kupilem i pala sie calkiem dobrze :) nawet bardzo dobrze :)
oczywiscie sa lepsze plytki, ale sa one drozsze i to duzo |
Cytat:
|
Jak narazie miałem tylko memorexa cdrw i dupa (( Niewiem jak cdr ale jeżeli wiele osób na nie narzeka to nie warto. Lepiej kupić Varbatima albo Emtec ;)
|
Ludzie chwala Speedy. Zreszta sprzedaje to niezla firma CDRLAND ktora handluje tez na gieldzie i ma bardzo konkurencyjne ceny. Speedy maja po 95 zl. Producent bodajrze Gigastore. Sprzededaja rowniez na allegro.
|
Jezeli nie Memorex to co mam kupic w cenie do 100zl?
|
Memorex nie jest rewelacyjną firmą
raczej odradzam |
Jeżeli te płyt przeznaczysz na filmy lub coś na czym ci nie będzie zależało to kup. Ale jak bedziesz chciał nagrać bardzo ważne dane to kup coś z wyższej półki.
|
Co sadzicie o tych plytkach?
Potrzebuje kupic 100szt dobrych nosnikow po niskiej cenie...Wpadlem na takie cos : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19967038.
85zl + 8zl koszty przesylki. Czy oplaca sie brac te Memorexy? Mial ktos z nimi jakies doswiadczenia (pozytywne jak i naegatywne)? Jezeli nie te Memorexy to co w cenie do 100zl polecacie do palenia filmow, czasem gier? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:14. |