![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzięki za pomoc...:)
Pomogło odinstalowanie BlindWriteSuite ...prawdopodobnie sterownik Patin-Couffin co¶ miesza. O dziwo wcze¶niej nie miałem problemów z tym pakietem. Nie dopuszczam my¶li z rezygnacji tego programu. Mogę zrezygnować z Alcohol 120% ,Clone CD ...ale Blindka muszę mieć.;) |
to znany niestety problem
pochodzenie jest nieznane tu jest posrednie rozwiazanie http://www.cdrlab.pwii.pl/index.php?...ub&tid=3&pid=2 jednak nie ma chyba nigdzie kompletneij i kompetentnej odpowiedzi - dlaczego tak sie dzieje |
Cytat:
Cytat:
o... ja też widzę podwójnie ;) |
Jak miałem zainstalowany BlindWriteSuite to miałem tak samo, po odinstalowaniu problem znikł - może tu leży przyczyna?
|
drugi raz widze post z takim problemem - czyzby bug w XP?
|
drugi raz widze post z takim problemem - czyzby bug w XP?
|
1.open tacken ;)
2.open mój kampjuter 3.press F5 kilka razy 4.press close tacken 5. yupi :) |
Problem z od¶wieżaniem płyt CD.
Mam problem z od¶wieżaniem płyt CD w napędach DVD i CD-RW. Zawsze z pierwsz± włożon± płytk± nie ma problemu ...dopiero następnych płytek nie od¶wieża ...zawsze widzę katalogi czy też pliki z płyty poprzedniej...:blee: F5 nie pomaga,próbowałem wszystko co mi do głowy przyszło. Bardzo mnie denerwuję ta sytuacja . Co ciekawe ClonyXXl potrafi od¶wieżyć po wci¶nięciu..."Aktualizuj CD". Drodzy Forumowicze ...może macie jakie¶ sugestie na mój problem ...Pomocy!!!. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:37. |