Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Metallica w Polsce!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/metallica-polsce-29998/)

jasut 14.01.2004 09:20

Metallica w Polsce!!!

http://muzyka.interia.pl/news?inf=461933

Czy kogoś na tym forum rajcują takie klimaty. Ja się wybieram.

CIAPEK 14.01.2004 11:23

raczej nie skorzystam, raczej nie moje rytmy i bilety koło stówki to nieźle :)

Ja się wybieram 30 stycznia u nas w Toronto na niezłe hip hopy :)
Musze już sobie niedługo bilet zakupić bo potem może nie być :)
http://www.hip-hop.pl/news/show_d.php?id=1071839854

Igloo 14.01.2004 11:35

kurde znowu na śląsku. czemu nigdy hikt nie zordanizuje jakiegoś koncertu w 3mieście. ciągle tylko spodek, stadion w chorzowie i ewentualnie najbliżej to warszawka.
ale kanał

/\/\cDrive 14.01.2004 12:22

Lubie Metallice ale nie mam kasy żeby tam pojechać.

mqy 14.01.2004 13:55

Cytat:

Napisany przez /\/\cDrive
Lubie Metallice ale nie mam kasy żeby tam pojechać.

ŁŁŁŁoooo a ja kocam MetallicA'e ale no nie bardzo mam z kim pojechac.........
:blee: :ysz: :klnie: ...........hehehe nikt mnie samamego nie pusci.....

UpDate!
(sic!) ale tam tesz moze i $lipKnoT, bedzie....aaaaaa..... to nie wiem.....bede sie darł, musze pojechac........stary obiecal mnie zabrac na Deep Purple i nie wziol.......to moze przynajmniej na to.......

sayan 14.01.2004 13:59

od niedawna jaram sie podobną muzyka...

o koncercie Metallici słyszalem juz na wakacje, wtedy moje info wygladało tak:
MARZEC - KATOWICE, WARSZAWA, GDAŃSK.

hmm teraz wkońcu słysze konkrety.. chętnie wybrałbym sie na ten koncert .. ale niestety .. przekonanie moich rodziców.. jest sprawą najtrudniejszą, uzbieranie pieniedzy niesprawiło by raczej problemów !! a swoią ..drogą .. to miałem IRON MAIDEN pod nosem i nie wybrałem się :( chyba nigdy sobie tego nie wybacze...

moje szanse na to że tam będe oceniam na jakies 20%

mqy 14.01.2004 14:15

Cytat:

Napisany przez sayan
od niedawna jaram sie podobną muzyka...

o koncercie Metallici słyszalem juz na wakacje, wtedy moje info wygladało tak:
MARZEC - KATOWICE, WARSZAWA, GDAŃSK.

hmm teraz wkońcu słysze konkrety.. chętnie wybrałbym sie na ten koncert .. ale niestety .. przekonanie moich rodziców.. jest sprawą najtrudniejszą, uzbieranie pieniedzy niesprawiło by raczej problemów !! a swoią ..drogą .. to miałem IRON MAIDEN pod nosem i nie wybrałem się :( chyba nigdy sobie tego nie wybacze...

moje szanse na to że tam będe oceniam na jakies 20%

No ja niby tesz wiedzalem na wakacjach....ale to jeszcze do mnie do konca nie dochodzilo.......aleeee teraz jeszcze jak moze $lipKnot bedzie.......[a raczej bedzie bo lada tygodnie ich plyta, 3-nowa wyjdzie]....aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaa.....aaaaaaa........aaaaaaa.....starzy mnie nie poszcza samego........ale musze pokombinowac.......bo..no moj wujek-chrzesny jest odwieczny fan MetallicA'y i moze on bedzie zainteresowany......aaaaaaaaa......[jak nie pojade to mi chyba odbije........]

pawelblu 14.01.2004 15:07

Rozeslij ta wiadomosc do co najmniej 10 osob a Metallica wystapi w Twoim miescie :blee: ...

-Sid-The-Rat=> 14.01.2004 15:16

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Rozeslij ta wiadomosc do co najmniej 10 osob a Metallica wystapi w Twoim miescie :blee: ...

boli.. :)

metalika w swojej ostatniej plycie uprawia samogwalt na instrumentach - dziekuje za st.anger (a mialo byc tak pieknie), dziekuje nowemu basiscie, dziekuje udajacym niegrzecznych chlopcow muzykom

dziekuje - niech mnie w zad...

a tak kiedys bylo fajnie...

cana 14.01.2004 15:33

@Sid, a nie pisałem że last płyta to nie to co tygryski lubią najbardziej ? /miedzy Bogiem a prawda to czarna była ostatnia dobra /:(
z starej gwardii ostał sie jeno slayerek i reaktuwowany irenek /choc tych za to poj... zabezpieczenie na płycie to jakoś mniej lubię/
pozdro

-Sid-The-Rat=> 14.01.2004 15:40

co to jest irenek?
co do zabezpieczen - jeszcze nie znalazlem takiego ktorego moj litek nie zjada z pocalowaniem w tacke

cana 14.01.2004 15:51

ups :)
ironek :) a zabezpieczenie jest po prostu błędem na tracku którego nie wyczai standardowy stacjonarny odtwarzacz :) a kompowy raportuje błąd w odczycie danego bloku
litki to miłe zwierzątka :)

pozdro

emer74 14.01.2004 20:20

Cytat:

Napisany przez Igloo
kurde znowu na śląsku. czemu nigdy hikt nie zordanizuje jakiegoś koncertu w 3mieście. ciągle tylko spodek, stadion w chorzowie i ewentualnie najbliżej to warszawka.
ale kanał

Byłem na koncercie Metalliki i w "spodku" i na stadione Gwardii w Wawie.
Muszę przyznac ze koncert w spodku bede pamietał do końca życia. Mozna powiedzieć że to nie był koncert a gigantyczne show w amerykańskim stylu (spadający z wysokich kinstrukcji palacy się kaskaderzy, dymiące kolumny nagłasniajace, upiorne swiatła-lasery,petardy i nagłosnienie które dzwiek wgniata w mózg).
Najwiekszą zaleta spodka jest to ze scena jest w środku hali, na dole i kazdy wszystko widzi , na stadione musiałem łeb do góry zadzierac a i tak ciągle ktos mi skakał na plecy(w sumie to norma).
Dwa koncerty - zupełnie inne klimaty.
Załuje tylko że nie byłem na ich koncercie jak grali z AC/DC,kumple pojechali a ja miałem grypę( w lecie) :-(

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:28.