![]() |
Cytat:
|
w sumie co w tym dziwnego? wiekszosc programow wszelakiego typu jest niekompatybilna wstecz! = kolejny sposob na zmuszenie klientow na aktualizacje produktu :)
|
... wszystko się zgadza, Nero 5.5 nie będzie kontynuował multisesji założonej w neronku 6, za duże różnice programowe.
|
zaktualizuj nero 5.5 do najnowszej dostepnej - to legalne i darmowe (5.5.10.??), moze to cos pomoze
nero 60015 mial bledy zwiazane z plytami 700MB, moze tez mala aktualizacja? ;) |
Cytat:
Jeden to 6.015, a drugi to 5.5.9. Tak sie zastanawiam czy to jest mozliwe ? Chociaż, miałem kiedyś kłopoty używając zamiennie WinOnCD i Nero, no ale tutaj dwie konkurujące ze sobą firmy ..... Tutaj jest przecież jeden producent. |
nero 5 i 6 jaka maja dokladnie wersje?
|
Witam!
to moze byc tak, jak z pakietem MS Office - te stare programy w pakiecie nie czytaja dokumentow zrobionych w nowych... a czy nie mozesz uzywac na obu kompach nero w tej samej wersji? 5.x lub 6.x ? |
Nero 6.x i 5.5 Niekompatybilne
Male pytanko.
Na dwóch komputerach mam różne wersje Nero. Nagrywając płytę w wersji 5.5x i dodając oliki w wersji 6.0 Nero nie mam problemu. Problem robi się gdy nagram/dodam najpierw pliki w wersji 6.x - nie mogę już nic dopisać do płyty używając wersji Nero 5.5x. Komunikat - Nieoczekiwany format pliku, czy coś podobnego. Macie podobny problem. czy to jest jakiś błąd czy nowe Nero tak właśnie działa ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:15. |