![]() |
DVD2DVD-R kompletny opis ????
czy ktos posiada kompletny jednolity opis do DVD2DVD-R czy tylko to co jest w temacie "DVD2DVD-R INSTRUKCJA" ??
POwiedzcie mi takze ile czasu tra trawienienie tym sposobem jednego filmu - trwajacego tak max do 100 min. ?? z gory dzieki |
Cytat:
a czas przerabiania zależy od twojego kompa - głownie procka i ramu... |
Cytat:
Witam Osobny tema poswiecony temu programowi wydaje sie dosc wyczerpujacy......(a jakiej informacji lub instrukcji sie spodziewasz moze bede wstanie ci pomoc.....jezeli chodzi o przeliczanie o jest zalezne od ustawien (miedzy innmi od usyawienia ilosci passes itp.) |
Sprawa wyg;ada nastepujaco - kiedys probowalem ustawic program wedle instrukcji - pokoleji - post po poscie az doszlo do momentu gdy jedna osoba zaczela poprawiac druga - i zglupialem - co jest poprawne a co nie.
Chcialbym - jelsi to mozliwe dostac od kogos dokladna i poprawna instrukcje konfiguracji programu i kodeka - albo w pliku na maila albo adres stronki gdzie jest to opisane JElsi chodzi o sprzet to posiadam: AMD 2,6 BARTHON 1 GB RAM plyta ASUS A7V8X-X osobny dysk na material - 40 GB - spokojnie starczy zapewne nagrywarka LG 4040B i chyba powinno to wystarczyc do przerobienia jakiego kolwiek filmu |
http://www.davis28.pwp.blueyonder.co...die/guide.html
przeniesiony ze strony mrbass'a |
Mam 1700+@3000+ i 512DDRi Braveheart (170min) robil mi 6,5 godziny przy 2 przejsciach :)
Uzywam: DVD2DVD-R 1.7.3 CCE SP 2.67.00.23 Daje proirytet na LOW zeby moz sobie jeszcze np w Q3 pograc... i leci mi z predkoscia 1.8-1.9 :D Pozdrawiam :> |
Dodam jeszcze, ze kazde nastepne przejscie to u mnie ok 1h...
Zauwazylem tez, ze nie ma wiekszego sensu robic wiecej niz 5 przejsc... robiem kiedys 10, ale nie ma praktycznie roznicy... Pozdrawiam Majkel :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:17. |