![]() |
@Woitas, kup sobie KŚ Ekspetr, dzie jest zamieszczona pełna wersja The Bat! 1.62 (link poniżej) ;)
http://www.komputerswiat.pl/informac.../ksxp0203.html |
@wojtas, to sprawdź sylpheeda-claws, ma duże możliwości i jest i darmowy i szybki i konfigurowalny oraz poza pocztą czyta grupy, jest do niego słownik, potrafi użyć skryptów perla, i jeszcze wiele innych rzeczy
http://sylpheed-claws.sourceforge.net/ pozdro |
Cytat:
zeby chociaz byl adware... wydaje mi sie, ze chyba przerzuce sie na tego kuriera, ktory jest darmowy. |
Cytat:
|
Cytat:
już tlen jest mniej zapchany... a co do Kuriera Poczty to np. w z jego menedżera haseł nie da się odczytać haseł za gwiazdkami jak to można zrobić w OE ... KP nie trzyma tak jak outlook skrzynki odbiorczej wraz z załącznikami w jednym dbxie.... który potrafi mieć po klikadziesiąt MB, przez co się długo OE włącza... |
a ja mam takie pytanie z lekka z innej bajki czy wam tesh tak dlugo :zly: laczy sie z kontami na poczta.wp.pl? I to bezwzgledu na program pocztowy?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
....roznica tylko taka ze podczas uruchamiania, zamias loga The Bat! jest czerwone logo Ekspert...... |
a kto zaplacil za the bat? bo gdyby byl darmowy - to jasne ze tak, ale nie jest...
|
Witam!
powiem szczerze, ze uzywalem i The Bat'a i M2 i tego z Mozilli rowniez IncrediMail itp... ale zawsze wracalem do... no wlasnie do OutlookExpress'a :) pewnie gdybym mial uzywac tylko OE, to bym sie obawail, ale uzywam Skrzynki Bogiego, ktora znakomicie sie sprawdza (mozna kasowac maile bezposrednio z serwera, bez koniecznosci sciagania ich na dysk) i chroni mnie przed spamem i niechcianymi mailami. OE ma wszystkie opcje, jaki mi sa potrzebne i w 100% spelnia moje oczekiwania... oczywiscie mam wylaczona obsluge zalacznikow i podglad :), a nad wszystkim czuwa skaner poczty wbudowany w NAV :) |
Ja tam ciagle uzywam OE 6. Nie mam jakis tam duzych wymagan co do tego typu programow, a ten w zupelnosci mi wystarcza. Wazne zeby odbieral i wysylal poczte :).
|
tylko i wylacznie the bat.
|
The Bat i nic innego - od lat jedyny i niezmienny
nawet nie probuje innych programow remix nie wiem jak w mozili ale w bacie mozesz sobie ustawic filtry jak chcesz miec poczte ze wszystkich kont w jednym folderze to po prostu moze ustaw filtr zeby pobierana poczte przenosil tam gdzie ty chcesz |
Fajny program, ale ja wolę Outlook'a 2003 (Student Edition czy jakoś tak:P)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:40. |