![]() |
Kopia na dysk C:
Mam problemy z DVD samsung- po okolo 1h oglądania filmów coś sie zaczyna zacinąć... efekt ogólnie nieciekawy. omijałem ten problem kopiując zawartość płyty na twardy dysk i oglądając film bezpośrednio z dysku C: - Win DVD wybrana opcja (z pliku). Musze podkreślić, iż były to płyty z gazet (dodawane do niekyórych tygodników jako prezenty). Korzystając z wyprzedaży nabyłem orgimnalne płytki i tutaj problem ... płytę kopiuje ale nie można jej odtworzyć . po włączeniu WinDVD słychać jedynie dźwięk i to nie najlepszej jakośći...
Na płytce gratisowej są foldery VIDEO i AUDIO a na orginalnej płytce ze sklepu tylko VIDEO? jakieś sugestie... |
W jaki sposób kopiujesz płytę na dysk twardy?
Czy ta płyta chodzi na odtwarzaczu stacjonarnym? |
Oglądam płyty na DVD SAMSUNG.ikopiuje właśnie z tego napędu. Może to prymitywne ale zaznaczam , kopiuje i następnie wklejam zawartość płyty do folderu na dysku twrady.. W przypadku gratisów wszystko jest OK
|
:)
hehe, do kopiowania/ripowania użyj dvddecryptera, skopiuj wszystkie pliki z płyty http://www.mrbass.org/dvdrip/ |
Cytat:
No tak stawiam pierwsze kroki, widze własną ułomność... Godzine temu ściągnn DVDdecryptera a wszystko dzięki forum... Dziękuje |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:02. |