![]() |
dziala mi overnet!!!
odinstalowalem go i zainstalowalem w innym miejscu i ruszyl. a dopoki go instalowalem w standardowe miejsce to zima. :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
W PRO nie ma bannera i tylko tyle, i oczywiście wspierasz programistów Overnet'u
|
A ja tam polecam staredo dobrego eMula. Szczególnie wersja 0.30b. :);)
|
tyle to ja mialem moe raz moze 2 razy. tak srednio to jest do 10.
PS. czy da sie jakos "sciagnac" wersje PRO i co to daje? |
Ja w żadnym razie nie narzekam transfer po 25 kB/s mnie satysfakcjonuje.
|
w firewallu nie zablokowalem na 100%. dzisiaj zainstalowalem edonkeya 2000 i jakos dziala. troche niemrawo, jakby chcialo a nie moglo, ale wazne ze cos sie sciaga.
|
a mi chula az milo :) jak zawsze :)
Stef - przypadkiem nie zablokowales tego portu albu calego programu na firewallu? czy to problem ip - nie jest to wykluczone, te "chakerskie" ip moga byc odcinane przez ktorykolwiek serwer po drodze, ale pewnosci nie mam - nic tylko podziekowac telepsom (grrrr) jak dobrze ze ja nie musze z uslug tej firmy kozystac ;) |
mi od tygodnia Overek się laguje i działa makabrycznie, a przed chwilą usunąłem z listy plik wielkości 270MB z 302MB bo od tygodnia się dławił i nić już nie ściągnął-zawisł, stanął! (( sie wkurzyłem
|
overnet - od kilku dni jest ciagle not connected
witam. od kilku dni mam taki wlasnie problem overnetem 0.52
caly cas jest wlaczony a ciagle pisze not connected. dodam ze mam otwarty port tylko na overneta i dotychczas dzialalo to pieknie. a teraz nic. czy to jest moze spowodowane tymi nowymi IP dla neostrady(na niej wlasnie jade)? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:05. |