![]() |
moje nowiutkie lg
4040b niestety nagrywa tylko z 2x predkoscia, firmware a300 nie wiem czemu?
|
Mam to samo :-/...
|
I bardzo dobrze nie będzie Cię kusić żeby nagrywać z większą prędkością . A z moich doświadczeń wynika że x2 jest prędkością graniczną jeśli chodzi o bezpieczeństwo kopii i kompatybilność z odtwarzaczami dvd i ps2 . Jeśli szybciej to mogą występować problemy z odtworzeniem danych , a 30 min. na ponad 4 giga to niezły czas .
|
dino rację ma - jest problem ze stacjonarnymi DVD - np. Panasonicami ...(:
poza tym - najczęściej to proble nośnika - wszystkie niemal płytki mają kuszący napis x4 - a nagrywają się x2 ... np. Esperanza "+" nagrywa się x2 - a "-" razy 4 ! generalnie jednak - lepiej się nie spieszyć !! |
Ilość załączników: 1
Ja proponuje wymianę firmware. Sam miałem A104 i sfleszowałem na A301 (jest już dostępne firmware A302) i mogę palć płytki x4.
Sprawdzałem na nośniku DVD-R LG x4 - filmik odtwarza sie bez problemów. Teraz używam prawie samych Philips-ów DVD+RW. Sprawdzałem też DVD+RW x4 (fotka) nagrywarka rozpoznaje je prawidłowo - nie ma problemu z nagrywaniem na tych nośnikach. |
jeszcze nigdy nie mialem problemow z otwarzaniem plytek wypalonych x4 !
I gdy tylko pojawia sie nagrywarki x16 tez bede to robil!! nie zgodze sie z nikim ze x2 to max itd. Dawniej tez mowili ze jak bedziesz jezdzil pocogiem powyzej 20km/h to kobiety w ciaze nie zajda ! dzisiaj samoloty lataja i dzieci sie rodzi jeszcze wiecej i szybciej hehe ps . nie rozumiem skad to sie bierze ze im wolniej to lepiej ? chyba to gluchy telefon |
Kazdy robi to co lubi... Ja teraz zaluje, ze sprzedalem mojego starego HP 2/2/24 ktory bledow nie robil praktycznie wcale i plytki sa jak zyleta do dzisiaj!
|
Cytat:
02. Możesz nagrywać nawet x32 to Twoja prywatna spraw ale nie neguj opinii i doswiadczen innych . 03. O a jeszcze dawniej to palili czarownice na stosie . 04. To spróbuj nagrać jakąkolwiek płyte audio x 52 i odtworzyc na dobrym sprzęcie ( Aleluja , aleluja ,alluja ). Spróbuj nagrac płyty x2 i x4 i uruchomić je w jakimkolwiek markecie na pierwszych z brzega dwudziestu odtwarzaczach ! Jak to zrobisz to pogadamy ! A co do ps2 to dużo szczęścia dla kogoś kto wali x4 na modele które juz chodzą od roku lub dłużej . Wszystko ma znaczenie prędkość , palnik , nośnik , konfiguracja kompa , nawet to czy Athlon czy Celeron . A co sądzą inni ? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:56. |