![]() |
Problem z przegraniem filmu X-Men.
Witam.
Mam taki problem - po zgraniu filmu X-Men za pomocą AnyDVD i DVD2One końcowe napisy są gdzieś w 2/3 długości materiału, a po nich reszta filmu. Żeby było na dodatek jeszcze weselej, to fragment z napisami i z brakującą częścią filmu jest w jednym vobie. Czy jest jakiś program, za pomocą którego można zmienić kolejność rozdziałów w taki sposób, żeby sobie z tym problem poradzić lub jakiś inny sposób na ten film? Mile widziane opisy do wykorzystania dla osoby przeciętnie siedzącej w temacie. |
Bez problemu zrobi Ci to DVD Shrink . Jednak musisz zrezygnować w tym momencie z menu .
|
Dzięki dinozaurek.
Faktycznie dało się to zrobić. Ciekawy był dla mnie fakt, że w DVD Shrink widoczne były 3 strumienie video (jeden z poprzestawianą kolejnością rozdziałów, drugi z dobrą kolejnością - lecz z kilkoma scenami bez polskich napisów i trzeci [najmniejszy] wyglądający na ten właściwy). DVD Shrink ma ten plus, że posiada podgląd materiału Video. A tak na marginesie: czy obcja Book type DVD-Video (może przekręciłem nazwę, bo piszę z pamięci) działa przy nagrywaniu i z jakimi palnikami? Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:50. |