![]() |
LG 8012B vs TEAC 512EB ponownie
Szanowni ,
właśnie wróciłem zae sklepu i tam gościu przekonuje mnie że LG jest lepsza do TEAC/ma obie w ofercie co obalilo moje podejrzenia że zachwala to co ma!!/ A tutaj 90% zachwalających TEAC Prosze o dane odpierające gadanie tego sprzedawczyka /rozumiane jako dealer Mam mało czasu.prężajcie się??? |
A więc się sprężam :)
Stary, kupuj LG. Doskonały sprzęt, lepszy nawet od Plextora !!! Nie słuchaj ludzi, którzy ci go odradzają. Oni ci zazdroszczą, że chcesz kupić tą świetną maszynę, a oni muszą się męczyć z jakimś tam Plextorem, czy Teac'iem. |
Osłabłem.... zgadzam sięz martinezem ....za***isty sprzęt ;)
Wiesz nie będę przytaczał żadnych argumentów ... bo najpierw powinieneś poprzeglądać posty z kilku dni wczesniej a nie zaśmiecać forum po raz setny tym samym problemem ... oczywiście forum jest by doradzać ale nie 10 x na ten sam temat ... tak więc jeśli masz zamiar usłuchać gościa w sklepie bo ma gadane a tak na prawdę to g...o się zna a nie nas tych którzy to mieli , mają wczesniej niż się dowiedziałes do czego nagrywarka służy ... i się przekonali na własnej skórze jakie to są sprzęty to .... no cóż wybór należy do Ciebie PS. SOrry ale czasem wymiękam ..odeślij gościa na nasze forum to może sięczegoś dowie ....bo moemy sięnie znać na lalkach barbi... pralkach automatycznych... gumowych lalkach... materiałach budowlanych... świecach zapłonowych...wyrobie cukru...kawy czy benzyny...ale na nagrywarkach to się znamy.... (mówią to w imieniu nas wszystkich tych którzy na tym forum przesiadują trochę) pozdro 6 |
Osłabłem.... zgadzam sięz martinezem ....za***isty sprzęt ;)
Wiesz nie będę przytaczał żadnych argumentów ... bo najpierw powinieneś poprzeglądać posty z kilku dni wczesniej a nie zaśmiecać forum po raz setny tym samym problemem ... oczywiście forum jest by doradzać ale nie 10 x na ten sam temat ... tak więc jeśli masz zamiar usłuchać gościa w sklepie bo ma gadane a tak na prawdę to g...o się zna a nie nas tych którzy to mieli , mają wczesniej niż się dowiedziałes do czego nagrywarka służy ... i się przekonali na własnej skórze jakie to są sprzęty to .... no cóż wybór należy do Ciebie PS. Srrry ale czasem wymiękam ..odeślij gościa na nasze forum to może się czegoś dowiemy nowego ... mozemy się nie znać na lalkach barbi... pralkach automatycznych... gumowych lalkach... materiałach budowlanych... świecach zapłonowych...wyrobie cukru...kawy czy benzyny...ale na nagrywarkach to się znamy.... (mówię to w imieniu nas wszystkich tych którzy na tym forum przesiadują trochę) pozdro 6 |
Cytat:
Również popieram Martineza ;) hehe |
Skoro Martinez tak mówi to tak musi byc w końcu się na tym zna :-) !!!
|
robicie sobie jaja!! potrzebne są argumenty użytkowników a nie dyrdymały!! I pomyśleć ,że ktoś kiedyś zaczynal od rylca i tabliczki/dzisiaj to jest laser i cd-r/
|
Jeżeli chcesz się opierać jedynie na "suchych" parametrach technicznych, które można przeczytać w karcie katalogowej produktu, proszę bardzo: kupuj LG. Na tej podstawie można stwierdzić, że wszystkie większe firmy mają w swojej ofercie jednakowy sprzęt (u każdej z nich znajdziesz napęd Y, który odpowiada katalogowo napędowi X innej firmy).
Jak sprzęt sprawdza się w praktyce, z czym sobie radzi, a z czym nie - to można stwierdzić tylko na podstawie doświadczenia - poczytaj testy na cdrinfo i wcześniejsze posty na forum - SUCHE PARAMETRY TECHNICZNE NIC NIE MÓWIĄ! (przynajmniej te podawane przez producenta ;) Zaufasz doświadczeniu innych: kupisz TEAC'a Zaufasz parametrom: kupisz LG (jeśli 87% gospodyń nie widzi różnicy, to po co przepłacać??? ;) - ale żebyś później nie żałował. Pozdrawiam. BTW: mam TEAC'a i jestem bardzo happy. |
Cytat:
Sam skapowałeś że se jaja robia. Widzisz, ze cos nie tak, a wiec myslisz: "Oni cos knuja" i wyciagasz wnioski. Jesli czyta to jakis swiezy uzttkownik to radze, aby zawsze zanim cos napisze zobaczył archiwum, bo moze identyczny gosciu juz po raz 5 poruszył wałkowany od pół roku temat. a sprzedawca jak to sprzedawca - nie jeden to ***** (no, moze przesadziłem) Pozdro. Gazor |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:48. |