![]() |
Cytat:
|
osobiscie tez TERAZ uzywam opery. :)
zarazilem sie na tym forum... :jem: jesli sprawy zaszly tak daleko, to zaproponuje umieszczenie banera z linkiem do oficjalnej strony opery na cdrinfo. |
używam opery od wczorajszego wieczora i chyba zostane operatorem na stałe.
patrixs przesiadka z IE nie boli tak bardzo jak na początku myślałem pozdrowionka dla wszystkich operatorów i mozillarów :D |
Witam!
ale wiecie co zauwazylem... ze Opera 7.23 czsami sie sama z siebie wysypuje... w przeciwienstwie do MEGA stabilnej Mozilli |
Niedawno przesiadłem się na Operę i przy niej zostaję !!
|
Cytat:
|
Ja podobnie jak Smartek używam MyIE2 czasami na silniku IE a czasami na silniku Gecko i co mam zaznaczyć???
|
ja bym miał taką propozycję do wszystkich zastanawiających czy warto sie przesiąść na operę: zobaczcie ten wątek na forum opery: sama tylko kwestia jak może opera wyglądać powinna być pomocna w rezygnacji z IE
|
Cytat:
|
Opera tylko i wyłącznie, chyba że jakaś stronka pod nią nie działa :( Właściwie to zacząłem testować Operke po przeczytaniu opini na tym forum, pomyślałem że warto spróbować i tamten dzień oznaczał koniec dominacji IE na moim kompie :)
|
@czero
jak jest ustawiona identyfikacja jako opera jest ten problem. przy identyfikacji jako MSIE menu jest wyświetlane. @"...Na codzien uzywam tylko jej, ale z IE czasami takze korzystam, ale wylacznie do stron, z ktorymi nie daje sobie rady Opera..." ja bym raczej użył stierdzenia, że nie jest to do końca dobrze napisana strona skoro jej autorzy dyskryminują uzytkowników opery. i wczytuje sie ona dobrze pod IE. porazka. ale coz mozna zrobic. nic tylko uzyac opery i namiawiac do tego innych zeby w koncu odsetek korzystajacych z opery byl na tyle wysoki, zeby wszyscy ci ktorzy tworza strony przejmowali sie tym jak ona wyglada w przeglardarkach a nie wylacznie w IE jak na moj gust to ze strona dobrzez wyglada IE nie znczy ze jest ona zgodna ze standardami i specyfikacjami. takim stwierdzeniem bedzie poprawne wyświetlnie w mozilli i w operze |
Ja takze jak uzywam opery :).
Wczesniej, zanim jej nie zainstalowalem i nie zaczalem testowac, uzywalem IE 6.0 i wtedy bylem zadowolony. Ale po jakims czasie IE 6.0 cos zaczal mi mulic (moze to byla wina jakiegos trojana, o ktorym ktos juz wspominal na forum, ale wtedy reinstalka windy nie wchodzila w gre) i poszukalem alternatywy. Sprobowalem Opery, spodobala mi sie, i zostala na kompie do teraz. Na codzien uzywam tylko jej, ale z IE czasami takze korzystam, ale wylacznie do stron, z ktorymi nie daje sobie rady Opera ;). I tutaj od razu nasuwa mi sie pytanie, a nie ma sensu zakladac nowego tematu :). Mianowicie, czy u was takze, na Operze nie otwiera sie podreczne menu (po najechaniu na zakladki na gorze strony, np "serwisy", czy "uslugi" ) na stronie www.era.pl Czy moze to tylko u mnie tak sie dzieje??? |
Witam!
domyslna przegladarka: Opera 7.23 PL (czekam na 7.50 Final :)) przegladarka posilkowa: Mozilla 1.5 PL przegladarka testowa: Mozilla Firebird 0.7 PL |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:57. |