![]() |
Ilość załączników: 1
Klient - Dzień dobry, ubezpieczalnia?
Ubezpieczalnia - Tak, w czym możemy pomóc? K - Rozbiłem samochód uderzając w zwierzę, czy moje AC to pokrywa? U - Pokrywa. A co to za zwierzę? K- Ryba. Załącznik 121182 |
nikt nie ma nowych dowcipów? to może ja:
Chłopiec wchodzi do fryzjera, a ten szepcze do klienta: - To jest najgłupsze dziecko na świecie. Proszę popatrzeć, pokażę panu. Fryzjer bierze w jedną rękę dolara, a w drugą dwie dwudziestopięciocentówki. Woła chłopca i pyta: - Które wybierasz? Chłopiec bierze dwudziestopięciocentówki i wychodzi. - I co, nie mówiłem? - triumfuje fryzjer - Ten dzieciak nigdy się nie nauczy! Jakiś czas później klient wychodzi i widzi chłopca wracającego z lodziarni. - Hej, mały! Mogę zadać ci pytanie? Czemu wziąłeś dwudziestopięciocentówki zamiast dolara? Chłopiec polizał loda i odpowiedział: - Ponieważ w dniu, kiedy wezmę dolara, gra się skończy! |
Straśnie szybko zeżarło obrazek z fejcbuka. :D
|
|
Przychodzi mała dziewczynka do sklepu zoologicznego.
- Poplose tego pięknego klólicka z wystawy. - Tego czarnego? A może wolisz ślicznego białego albo brązowego? - Plose pana, mojego pytona pieldoli jakiego klólicek jest kololu... :D:D:D |
Wraca facet późnym wieczorem do domu nawalony jak stodoła. Wchodzi cicho do sypialni, widzi nogi wystające z pod kołdry, klęka, całuje, wsuwa łeb pod kołdrę, całuje coraz wyżej, w końcu robi to co Ty wiesz, a ja rozumiem. Jak skończył pędzlować, wyłazi z łóżka i idzie do kuchni, bo poczuł głód. Wchodzi i widzi w kuchni siedząca żonę. - Co ty tu robisz!?
|
Dobrze że siedzi :)
|
Cytat:
Pozdro grudniofi szczelce |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Tata Muminek wyja*al w kominek, mama Migotka zgwalcila kotka, Mala Mi wyje*ala w drzwi, a Wloczykij za lasem wywija *****em.
Pszczółki to robią, ptaszki to robią, żuczki to robią, ale ty nie..., bo nigdy nie będziesz latać |
nieeee oni mają wage w kibel w budowana i ci na spłuczce wywla nazwe np: 2kg Duza kupa 2zł:p
|
Robisz,idziesz do Pani - ważysz -...jak Cie nie stać na dużą,kawałek,np. zjadasz :)
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:05. |