![]() |
Wave do Ac3 Jak zrobić i jakim softem
Czy jest jakiś program który przerabia wave do Ac3. Proszę o pomoc. Dzięki
|
:piwo:
|
BeSweet, tylko nie pytaj skąd ściągnąć bo niewidomy to w sieci znajdzie ;)
|
BeSweet ofkors, proponuje nakladke do tego ktora sie nazywa: AC3Machine.
|
Próbowałem "BeSweet" ale jest chyba troszkę za trudny jak dla mnie, ale dziękuję.
|
o wiele lepszym od AC3Machine i BeSweet jest Sonic Foundry Soft Encode i ten programik polecam ci
|
Dzieki
|
a gdzie mozna znalesc ten Sonic Foundry Soft Encode najlepiej link na torrent
|
Cytat:
JA UŻYWAM DO TEGO VEGAS SONY 5.0 latwa obsluga szybko przerabia i bardzo dobry dzwięk |
Cytat:
P.S Może za rok coś się zmieni w tym wątku :) || |
hehehe faktycznie post juz ma rok :) - nie zauwazyłem heheheh
w sumie teraz jest jeszcze jedno rozwiazanie opisane na cdrinfo.pl - niestety nie probowalem go bo plugin potrzebny do opisowanego programu nie chce mi chodzic pod win server 2003 - ale sposob wydaje sie byc calkiem fajny jak na przerobienie z 2ch na 6ch aha autor tego poradnika twierdzi ze jest plugin dzieki ktoremu idzie w duzej mierze wyodrebnic glos (dialog) i wrzucic go do centralnego glosnika a pozostale glosniki to tylko dziek - bardzo ciekawe... ale za tydzien zminie system po potestuje pozdro |
witam
Mam na CD pliki - film -dvix i osobno dzwiek AC3- chce toto scalic . jakim programem i ew opis Dzieki Antoni |
Cytat:
|
Sony vegas video 5 potrzebuję pomocy
Mam sony vegas video 5. Chciałbym konwertować dźwięk stereo do 5.1 ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Jak ktoś ma jakieś porady to z chęcią przyjmę. Mój adres to tomm75-75@o2.pl Z góry dziękuję.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:54. |