![]() |
dvdfab - nie umie podzielić filmu na dwa dvd ????
nhie umiem albo mój dvd nie potrafi podzielić filmu na dwa dvd,jak to zrobić ??
zatrzymuję się na chyba 3 ramce od początku gdzie jest :new disc 1 ,oryginal disc i new disc 2,nie mogę przejść do następnego kroku,następnej ramki ,,next,,pomoże ktoś ??co trzeba zrobić ?? |
Nie wiem jaką wersją to robisz, ale chyba nie darmową,
jeśli nie spróbuj 0.17. |
Ja bym Ci radził najpierw zgrać film na dysk DVDdecrypterem bo chyba DVDfab nie potrafi poradzić sobie z zabezpieczeniami... A ta darmowa to działa tak samo jak full tylko że jest na 14 dni. Chyba ;)
|
Cytat:
Tak jak pisal kolega ROBS uzywaj wersji 0.17(jest to obecnie najlepszy program do dzielenia na 2 plyty DVD)....goly program nie radzi sobie z zabezpieczonymi plytami dlatego besziesz musial pobrac dla tego programu jeden plik o nazwie DVDFabEIO.dll.....jest to biblioteka ktora umozliwi ci nagranie takiej plyty... |
skąd ??
Cytat:
ok,ale skąd wziąść 0.17 i ten plik ?? |
Cytat:
Prosze bardzo tu sa oba pliki http://www.mrbass.org/dvdfab/ |
uuf jak szybko ,dzięki
Cytat:
ps.oby chodziło . |
Cytat:
Zaraz ten ponizej czyli DVDFab hack....gdy go sciagniesz wgraj go do katalogu z DVDfabem |
dzięki
Cytat:
dzięki.to z lenistwa ,najpierw pytałem potem szukałem .znalazłem . |
dalszy problem
Cytat:
może jeszcze jesteś ,ale jak to robić stanąłem na ,,destianaton path,, mój angielski jest słaby ,i nie bardzo kumam o co biega i jak to się je,czy móżna prosić o .... dalsze instrukcje ???? |
|
no tak ale ......
Cytat:
pisze -,,wskazujemu lokalizację dla zapisu .... ,,i robię to albo źle robię ,a poza tym na początku sam pakuje do katalogu gdzie jest dvd,i gdy mu pozwalm to robić ,albo gdy sam karzę do innego katalogu rozpakować ,mówi mi -,,Can't access dvd.action aborted ,, i wywala mnie na sam początek ,o co mu bryka ?? |
Potrzebuje pomocy z DVDFab'em. Uruchamiałem już kilka jego wersji, również te podane we wczesniejszych postach i cały czas mam ten sam problem. Podczas tworzenia plików obsługujących film wyskakuje mi komunikat, że DVDFab spowodował błąd w pliku dvdfab.exe i należy go zamknąć. Po przeładowaniu komputera nic się nie zmienia. Może ktoś może mi pomóc?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:30. |