![]() |
hehe, namieszalo sie :)
byl tu maly zadymiarz ktory wyskakiwal z crackami ale juz dostal smacznego bananka na kolacje wraz z kasacja jego wszystkich postow ;) |
Witam!
a co to ma do postu Jankesa to nie wiem...??? |
Cytat:
Dzięki, zrobiłem jak powyżej i działa |
a fu, fu :P
wypluj to brzydkie slowo, bo cie zaraz zjedza :D |
Witam!
napisalem to w drugim poscie tego tematu, to po co wszyscy przepisali to jeszcze raz? |
ja mam 6.3.0.2 i u mnie dziala:
HKEY_CURRENT_USER -> Software -> ahead -> Nero - Burning Rom -> Recorder dodaj DWORD o nazwie ShowSingleRecorderSpeed i zmodyfikuj wartość na 1 |
Cytat:
|
dokładnie tak:
NERO BURNING ROM 55.10.+ aby pokazać aktualną prędkość zapisu wejdz do rejestru systemu i kliknij HKEY_CURRENT_USER/SOFTWARE/AHEAD/NERO - BURNING ROM/RECORDER potem "showsinglerecordspeed" po prawej stronie, kliknij 2 razy a potemdopisz 1 w polu wrtości ale w 6 jest inaczej :( własnie zobaczyłęm... |
Witam!
Wystarczy w kluczu "HKEY_CURRENT_USER\Software\ahead\Nero - Burning Rom\Recorder" zmienic wartosc parametru "ShowSingleRecorderSpeed" z 0 na 1 a jesli nie ma takiej wartosci to ja utworzyc. |
Jak szybko zapisuje Nero?
Mam jedno pytanko. Dlaczego w Nero wyswietla się "rozpoczęto zapis z predkością x" a nie tak jak w Clone albo Feurio aktualną predkością? Przecież 32x i wiecej można osiągnąć gdzieś w połowie płyty, a nie zaraz na początku wypalania. Można to gdzieś uaktywnić, żeby wiedzieć co się akuratnie dzieje?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:47. |