![]() |
Amerykanska paranoja czyli patent na e-mail
Cytat:
moj Boze zaraz ktos opatentuje sposob wpisywania liter na komputer albo wsuwanie sie tacki albo sposob w jaki system wyswietla ikony :D :D :D :blee: |
hmmm. a ja nosze sie z zamiarem opatentowania ukladu klawiatury i polskich liter w alfabecie :D :peace: :D
|
Potwierdz sie moja hipoteza: amerykanie to b. dziwny naród.
|
Niedługo to opatentują WC :D
|
hm, tak wlasnie wymyslilem, ze przeciez po kablu telefonicznym mozna przesylac nie tylko glos, ale rowniez dane - jeszcze dzis to opatentuje i jutro pozywam tepse :D
|
A slyszeliscie o gosciu ktory zarejestrowal sie jako wlasciciel wszechsiwata ?? To co poza ziemia nie jest wlasnoscia zadnego z narodow i mozna roscic sobie do tego prawa :) Juz sprzedaje dzialki na marsie :)
|
Cytat:
A ja opatentuje to że wszystkie kwiaty potrzebują do życia wody. Oj ile ja na tym zarobie :))))))). Każdy mieszkaniec świata będzie mi musiał płacić za podlanie kwiatka :). Oł jea! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzialki na ksiezycu:
Planetary Investments Lunar Registry Lunar Republic Lunar Embassy z tego co wiem oferuja dzialki na marsie |
Chtba sobie kupię taką działkę :)
|
Ilość załączników: 1
Niektórzy już zaczęli budować... :P
|
jak dobrze ze mam mcdonalda pod domem bo bym sie zastanowil czy na marsa po mcchickena jechac ;) :P
|
Hmm, kupilbym sobie taka dzialke, tylko tak sie zastanawiam po co mi ona???
|
Jak to sie moowi:
"Jest róznica między otwartym umysłem a dzirą w głowie" A działki na wenus tez sprzedają?? Bo mi jest potzrebne pole do zaorania |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:04. |