![]() |
[quote]Szafa (05-06-2001 19:32):
Cytat:
Nie jest to reguła. Duzo zalezy od nagrywarki i jej mechanizmu, ale to jest noramlne ze tranfer jest mniejszy. Pozdro. Gazor |
bo większość cd romów tracki audio zgrywa dużo wolniej niz dane
|
[quote]Szafa (02-06-2001 12:56):
HEJ! Jeszcze tylkotaki maly problemik... LG x52 juz dziala ale zgrywa muzyke tylko x13 a nie 52x Nagrywarka zgrywa ze swoja normalna predkiscia x32. Dlaczego? |
Cytat:
|
Cytat:
Zmiana trybu DMA --Zmiana aspi (watpliwe) --- zobacz jak jest podpiety cidik (moze nie dikladnie) --- konfiguracja nero Diagnoza: Przepnij inaczej cidik --zobacz na innym progsie ---??? Pozdro. Gazor P.S. Z win2000 i nerem sa czesto problemy (zrodlo: forum 2001 :) |
Cytat:
Mam nadzieję, że masz gwarancję ??? |
tak faktycznie z teac'iem nie ma zadnego klopotu, tylko wlasnie mi sie popsul :(
|
Trzeba kupować sprzęty z którymi programy nie mają najmniejszego problemu ;) Teac !!!
Nie trzeba się później niepotrzebnie denerwować :-( |
To powienno pomoc :-) Chciaz miałem taki sam problem z programem DirectCD 5.0 tez nie widział ani Cd ani nagrywarki. Nawet zainstalowanie aspidll nie pomogło :-(
|
Zainstaluj i sie przekonaj
|
Pomocy z LG 52x
HEJ!
Moj Nero nie widzi mojego cidika LG x52. mam system win2000 i na cdrinfo znalazlem cos o tym co robic gdy nero nie widzi nagrywarki ale nic o tym co robic gdy nie widzi Cd. czy instalacja ASPI pomoze? Z gory dzieki Szafa |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:57. |