![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
zaraz zaraz - nagrales plyte US na nagrywarce HS? a dane dalo sie odczytac, czy nie sprawdziles? bylby to ewenement, albo raczej fake ;) bardziej prawdopodobne ze nic sie jednak nie nagralo, albo plyta nie byla US (rozne rzeczy sa mozliwe - byly juz hawki 650 przesteplowane na 700, wiec czemu nie rw ;) )
|
Cytat:
|
biosem chciales zmusic naped highspeed do nagrania plyt ultraspeed? niewykonalne ;)
|
Ten bios zdaje sie umozliwial odczyt tych plyt ale nie ich nagrywanie? To jednak nowa technologia i bylbym zdziwiony tym faktem. No niech sie wypowiedza posiadacze tych spawarek, ja mam starszego typa i bez tych problemow ;)
|
Uuuu NIE WOLNO DAWAĆ 1.0K. Mogłeś poszukać na forum :). Powiem krótko twoja spawara się psuje dzięki BIOS-owi :). Więc powoli przestanie ci nagrywać. Spróbuj zmienić BIOS na starszy bo chyba już spawara na śmietnik wyleci (chyba, że się nie włączył "zegar")
Pozdro |
Problem z RW na Teac W540E
Witam mam problem z nagrywaniem esperanz cdrw ultraspeed mam biosa 1.0K ktory teoretycznie mial usuwac problemy z tymi rw, ale nic nie pomoglo. Co mam robic ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:13. |