Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Problem z gierka Monster Garage ;P (https://forum.cdrinfo.pl/f5/problem-gierka-monster-garage-p-30553/)

Air 14.03.2006 21:19

Cytat:

Napisany przez mp666
a co do lemingów, to ja bym sobie pograł, ma ktoś może namiar na jakiegoś underdoga z lemingami ?

Lemingi chyba nie podlegają pod abandon games, ciagle robione są kontynuacje. Widziałem nawet kiedys na ebay'u amerykańskim jedną z pierwszych wersji za 150 $ :wow:

pops 14.03.2006 19:12

a co do lemingów, to ja bym sobie pograł, ma ktoś może namiar na jakiegoś underdoga z lemingami ?

andrzejj9 14.03.2006 19:08

Cytat:

Napisany przez IceManSpy
ok, źle się wyraziłem. Ale nie można go przenieść jakoś troche niżej ,aby ta bez sensowna dyskusja sie juz zakończyła??

Sam spadnie, jak nie będzie w nim wypowiedzi, pewnie najdalej do końca dzisiejszego dnia zniknie z pierwszej strony.

Racovia 14.03.2006 19:03

andrzejj9 jak sobie chcesz, zrobisz co zechcesz!!:)

IceManSpy 14.03.2006 19:02

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Nie ma powodu, żeby zamykać temat dlatego, że jest stary. Zamyka się tylko w wyjątkowych sytuacjach, a ta z oczywistych względów do takich nie należy.

ok, źle się wyraziłem. Ale nie można go przenieść jakoś troche niżej ,aby ta bez sensowna dyskusja sie juz zakończyła??

andrzejj9 14.03.2006 18:48

Cytat:

Napisany przez IceManSpy
Sory ,ale nie patrzyłem na datę. To można już chyba zamknąć ten temat.

Nie ma powodu, żeby zamykać temat dlatego, że jest stary. Zamyka się tylko w wyjątkowych sytuacjach, a ta z oczywistych względów do takich nie należy.

Racovia 14.03.2006 17:50

Cytat:

Napisany przez IceManSpy

Jestem ZA !! :) zamknijmy go bo i tak jest nudny :haha:

IceManSpy 14.03.2006 17:00

andrzejj9 14.03.2006 16:26

Cytat:

Napisany przez IceManSpy
W 1 misji musisz cały samochód wybebeszyc i poprzerabiać części (ewentualnie dokupić). Ja przeszedłem cała grę ale kilka ostatnich z poradnikiem || ,więc jak coś to może uda mi się podpowiedzieć jak sobie przypomnę.

Please.. patrzcie na daty.. A jak już się nie chce, to chociaż wypadałoby przeczytać poprzednie posty, zanim zamieści się swoją odpowiedź..

IceManSpy 14.03.2006 16:08

W 1 misji musisz cały samochód wybebeszyc i poprzerabiać części (ewentualnie dokupić). Ja przeszedłem cała grę ale kilka ostatnich z poradnikiem || ,więc jak coś to może uda mi się podpowiedzieć jak sobie przypomnę.

Racovia 14.03.2006 15:48

upsssss :zawstydz:

Igloo 14.03.2006 15:37

chyba nie wyłapałes ironi z strony Air'a. ||
wykopałeś temat z przed 2 lat

Racovia 14.03.2006 15:26

Cytat:

Napisany przez Air
Cieszę się, że gra się podoba. A co sadzisz o Lemingach, bo widzę lubisz recenzować stare tytuły.

Lemingi...hm..jak dla mnie ta gra jest troszeczke denna.Ale wiesz zalezy kto co lubi dla mnie to jest dno. Moim zdaniem z takich starych gier to wymiata DELUXE SKI JUMP. :)

Air 14.03.2006 12:54

Cytat:

Napisany przez Racovia
Gra Jest poprostu SUPER !! tylko moim zdaniem bardzo szybko sie nudzi !! mogla by byc lepsza grafika i wogóle. Ale generalnie rzecz biorąc to dej grze dam 4+

Cieszę się, że gra się podoba. A co sadzisz o Lemingach, bo widzę lubisz recenzować stare tytuły.

Racovia 14.03.2006 11:39

Gra Jest poprostu SUPER !! tylko moim zdaniem bardzo szybko sie nudzi !! mogla by byc lepsza grafika i wogóle. Ale generalnie rzecz biorąc to dej grze dam 4+

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:34.