![]() |
raz jest a raz nie ma ;) pewnie to zalezy od tego jak windows klasyfikuje dane urzadzienie :P
|
A ja teraz mam podpięty skaner na USB HP ScanJet 3500C i nie mam tej ikonki... Dziwne co??? :)
|
bo wczesniej tego nie bylo
a mialem tez zainstalowany skaner na usb tylko inny na innym komputerze gdzie sa skanery usb tez tego nie widzialem |
bo to się pojawia jak urządzenie na usb / nie wiem jak z firewire bo nie mam nic co mozna pod to podpiąc / jest podpiete i uruchomione :) i ma pozwalać na bezbolesne i bezpieczne zakończenie pracy tego urządzenia
w czym to ma niby przeszkadzać :) a nie ma go w autostarcie ani w takich innych pierdółkach ;) , bo to nie ten poziom zagnieżdzenia w systemie ( hint jest taka pewna usługa która jest na bank uruchomiona w tej windzie i to ma cusik z nią wspólnego ;) ) mozliwe też ze zalezy to czy to się pojawia czy nie od sterow do tego urzadzenia bo u mnie w wypadku pendrive i nokii zawsze to mam jak są podpięte ,tak samo z sagemem, ale jak pamiętam to przy drukarkach na port usb nigdy tego nie widzialem pozdro |
wczesniej tego nie mialem, nigdy
ale jak zainstalowalem plustka usb to to gowno sie pojawilo tego nie ma w autostarcie... |
eh.. mam to samo przy sagemie od neo ;/
pozdro ;) |
Cytat:
|
Mialem to samo, jak byłem w posiadaniu modema NEo+ Thomson... I żylem z tym :P
|
Ilość załączników: 1
Tego nie wyłączysz. Możesz jedynie to ukryć.
|
Próbowałeś tak: Start->uruchom->wpisujesz msconfig->uruchamianie
|
jak to wylaczyc ?
Ilość załączników: 1
.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:40. |