![]() |
Cytat:
PS. No, no - niedługo ferie się skończą, zacznie się szkoła i będę rzadko "kukał" na forum :P :P |
oj kraluk kraluk, jakie wyprzedzanie ??? czy ty masz nf2 ??? i dont think so :P
widze ze nadal licznik cie kreci :D ^_^ |
Ilość załączników: 1
No to ja dam screen'a :)
--UPDATE-- Remix mnie wyprzedził :P |
Witam!
cos screena nie chce dodac.. ehh jeszcze raz: KUR** czemu mi sie otwieraja dwa menadzery zalacznikow? no i musze w inny sposob to zrobic :( http://members.lycos.co.uk/wuja/Snap3.jpg |
Aida dużo nieprawdziwych rzeczy pokazuje. Chyba lepsza jest sisoft sandra
|
Cytat:
a prosze bardzo :) |
ale przynajmniej bandwith wyszedl mi taki jaki jest - czyli mocarny :)
|
a może nowa aida ma błęda :)
|
heh... :glaszcze:
Remix, dawaj screena ;p |
szit - nawet nowa nie pokazuje poprawnie info o chipsecie - dziwne toto troche...
|
dosc stara wersja aidy - ciagne nowa wlasnie
|
kurde, a moze mi ktos powiedziec czemu AIDA pokazuje mi ze mam chipset nf2-SPP a nie nf2-U400 ???
plyta to MSI K7N2 Delta-L, a ona wlasnie jest "niby" wyposazona w U400 czytalem tez cos o przekrecie typu, K7N2-L przerobiona na Delta-L, czy trafil mi sie wlasne taki "odpad", oto jest pytanie ??? PS. Sid albo Remix, moze ktos z was dac screena z AIDA, gdzie sa dane o plycie glownej ;) |
sis to syf... i tyle
ja na pamieciach 333mhz mam 2900 a nie chce wiedziec co bedzie jak zapodam 400 i podkrece na 440 :) soltek 75frn2-l (nf2u400) |
Witam!
i jeszcze pamiec: |
Witam!
nie ma zadnych bledow... tak pokazuje AIDA, a co do procka no to masz takiego, jak pokazuje AIDA test... no coz... widac wydajnosci nie masz najlepszej |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:34. |