![]() |
Podmień z płyty instalacyjnej plik autoexec.nt na ten który jest w katalogu windows/system32 i nadaj mu atrybut "tylko do odczytu" ( a zapominiałem plik na płycie instalacyjnej jest spakowany muszisz uzyć polecenia expand do jego rozpakowania)
|
Patrz. Robisz sobie obraz i montujesz do wirtuanego napedu. Potem wlaczasz program i dajesz "podaj sciezke dostepu" i dajesz na ten wirtualny naped. Mysle ze juz bedzie po klopocie
|
Mapa Polski Po Instalce
Cytat:
|
Cytat:
Nawet ja sie kiedys pytalem o to :D Cytat:
|
[QUOTE=IceManSpy]Najlepiej jej obraz :D a potem do wirtualnego napedu. Jak pokaze wloz plyte to:
1. poszukaj cukierka ;) 2. zrob obraz i zainstaluj z obrazu ale nie wiem czy bedzie dzialac ;)[/QUOT mam problem mam mape i sie instaluje tylko chodzi z płytom jak wyciagnie płyte to pisze PROSZE WŁOŻYC PŁYTE ''MAPA POLSKI 2002 DELUXE'' DO NAPEDU N: LUB PODAC ¦CIESZKĘ DO PROGRAMU |
Czy tego AUTOEXEC.NT nie walkowalismy juz w tym tygodniu??Teraz juz tez widze, ze wiekszosc ludzi jest strasznie leniwa(w takim razie po co jest przycisk szukaj???:)
|
Cytat:
1. poszukaj cukierka ;) 2. zrob obraz i zainstaluj z obrazu ale nie wiem czy bedzie dzialac ;) |
alkohol 120%
witajcie mam taki problem mam mape polski na płycie i sie instaluje ale chodzi tylko z płytom co zrobic by nie chodziła z płytom pozdrawiam
|
Cytat:
1. wejdz w windows i tam repair albo windows -> system32 -> repair i tam bedzie ten pliczek. skopiuj go do system 32. moze nie bedzie bledu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
alkohol120%
am sprawe jak nagrywam w binie na płyte wybija mi jakis plik nie odpala mi płyta a nazywa sie C:WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT TEN PLIK SYSTEMOWY NIE NADAJE SIE DO URUCHOMIENIA APLIKACJI SYSTEMU MS-DOS LUB MICROSOFT WINDOWS
|
Cytat:
PS Ortografia :nie: |
alkohol120%
:) witajcie mam sprawe mam alkohol120% czy czeba miec do tego sterowniki i gdzie moge znalesc pozdrawiam
|
Cytat:
Sterowniki 3.13 s± O.K. Należy tylko pamiętać aby nie instalować SW IDE. *0 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:07. |