![]() |
Alcohola mam zarejestrowanego:p Te gry sa recznie zabezpieczane przez jakiegos kolesia, co rozprowadza. Alcohol sie zawiesza clone i nero :PPAle jush przegralem,
|
Dziwna Sprawa że wiesza Ci się program do nagrywania.
Ja kopiowaŁem tą grę Alcoholem 1.4.8 i Clonem - DziaŁa Bez Zarzutu. Może spróbuj zainstalowaĆ jeszcze raz Alcohola ( Myślę że Masz wersję zarejestrowaną ). Jeżeli nie to poszukaj w Sieci .......... Co I Jak UstawiĆ Znajdziesz Na Forum OdnoŚnie Nagrywania. Powodzenia !!!!!! |
Tutaj masz lekture...:
http://www.cdrinfo.pl/software/artyk...20030519105044 .......................:) |
Collin3
Cze, to znowu ja Wiem, ze ten temat byl poruszany, ale w zadnym z nich nie było takich problemów jak mnie, mianowicie:
Zeskanowałem sobie 1 cd cmr3 i wykazalo mi zabezpieczenie : SecuRom *new* v 4,84,76,0048 Zadowolony właczyłem alcoholera i odpalilem alcohola 120 % ale nie stety kiedy daje na kreator odczytu to jak zwykle program sie zawiesza. Proszę o dokladny opis co i jak. Cos tam slyszałem ze to rodzynki albo cso takiego, ale sam nie wiem. Nie psizcie zainstaluj cos tam i bedzie git. Powiedzcie po kolei co i jak mam zrobic , jak bedzie potrzeba jakies programy to mile widziane linki. Wybredny jestem, ale jush pare osob tak mi pomagało rpzegrac pare innych gier i mi nie pomogły. Zgóry thx Sprzęt LiteON najnowszy 52/32/52. Brak sterowników ASPI. Przynajmnije tak clonyxxl pokazuje a ja ic nie potrafie zainstalowac |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:25. |