![]() |
też...
Cytat:
|
Niom i tu pojawia sie problem, musisz używać standardowego ustawienia klawiszy, innego wyjścia nie ma no ewentualnie możesz próbować w ciemno cos ustawic - powodzenia
pozdro |
No dobra z tą kropką, ale jak ustawic swoje klawisze? Tam jest pasek przewijania no i bez myszki nie zjade na dół zeby ustawic inne klawisze poza tymi ktore sa na poczatku kiedy wlaczam menu
|
macgyvery sie zlalazly ;)
|
No widzisz, widac ze MacGyver ze mnie he he
Pozdro |
Cytat:
To działa. Domyslny kursor w grze nie zmienia położenia więc narysuj kropkę i masz kursor. Trochę to śmieszne ale celownik jest. |
namaluj markerem kropke na monitorze, jak tak zrobiłem :)
Pozdro |
Tez nie dziala.
|
a trybu zgodnosci probowales???
|
Paczylem z trzema wersjami detonatorow i dalej to samo. Jesli chodzi o wizualizacje windowsa to mam go ustawionego jak w 98. Ustawienia wygladu kursora tez nie pomagają. Kumpel tez ma xp i ma to samo. Na 98 gra szła bez problemu
|
problemy z sterami do gafiki to moja diagnoza :)
|
blad instalacji gry/windowsa
gralem i w jedynke i w dwojke (jedynka jest bardziej miodna ;) ) pod windaxp i wsio bylo ok sprobuj zainstalowac stery myszy (jezeli takowe do twojej zabawki sa, a byc powinny) i sprobuj zmienic wyglad kursora myszy w odpowiedniej zakladce - czasem takie *******y pomagaja mozesz tez zmienic efektywizualne windy - wlaczyc i wylaczyc, moze to pomoze reinstalka gry tez by wchodzila w rachube... |
Project IGI + WinXP prof. SP1 = brak kursora
Po zainstalowaniu gry nie widac kursora. A dokladniej to on jest bo slysze jak są dzwieki kiedy uda mi sie najechac na menu.
Ktos mial taki problem? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:27. |