![]() |
Fakt :( Zapuściłem się w las... Sorry. To tak z przyzwyczajenia ;] Ale w sumie ten portalik, który podałem służy nie tylko do jednego "słusznego" celu i można na nim faktycznie legalnie zarejestrować program :)
|
Witam!
RafeQ uwazaj jakie linki dajesz i przeczytaj regulamin... bo admin moze miec zly humor i pofruniesz... |
Masz trzy rodzaje nabycia wersji pełnej:
1. Ukłonić się w sklepie i poprosić o Nero 2. Zakosić koledze, który kupił świeżo Nagrywarę w BOXie + CDRom z Nerkiem 3. Odwiedzić portal dla tych co nie lubią załatwiać tej całej roboty związnej z rejestracją - www.nero.com :) ------------ Zdrovie! |
Witam!
Panowie dajcie spokoj... oboje jestescie siebie warci :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Hyba forum pomyliłeś!!!!!!!!! Przeczytaj najpierw regulamin a potem coś napisz. |
Witam!
wilczek... szkoda mi Ciebie... jak nie umiesz czegos zrobic to sie nawet za to nie zabieraj... idz do sklepu i kup Nero. |
Wystarczy, że wpiszesz odpowiedni numer seryjny, albo wgrasz NERO z odpowiedniej marki nagrywarki, albo zakupisz kluczyk.
|
zadzwon pod 997 :)
ewentualnie poczekaj az ktorys z moderatorow tu zajrzy :D obawiam sie ze tylko ze sklepu ;) poszukaj, popytaj prywatnie... |
gdzie ściągnąć nero 6.3.0.2 ?
Witam
Mam problem ze ściągnięciem nero 6, każda wersja jest wersją demo i po miesiącu już nie moge używać. Czy można gdzieś ściągnąć pełną wersję? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:17. |