![]() |
gdzie morzna znalesć opis do opery 7.23
gdzie morzna znalesć opis do opery 7.23 podajcie linki jak ktoś coś wie na ten temat niech pomorze
|
Oczywiście na stronie Opery:
www.opera.com I na jej forum. Link na stronie głównej. PS. Można piszę się przeż "Ż" :P;) |
Cytat:
http://www.joemonster.org/phorum/images/smiles/bicz.gif jakbyś nie wiedział, to baty są za: - morzna - znalesć - pomorze - a i jeszcze by sie przydały za nieumiejętność google'owania a tak w ogóle to przeszukanie strony opera.com i my.opera.com wyczerpało by odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania jakbyś się tłumaczył nieznajomością jezyków obcych to polecam tego linka jakby byly jakies kłopoty to ponadto odsyłam do wielu tematów o operze na tym forum i do forum po polsku na stronie opery |
są jeszcze pliki pomocy w samej Operze...
|
Witam!
wiecie co.. czsami to mam wrazenie, ze jestem na lameriadzie... program po polsku a ludzie maja jeszcze problemy... masa dostepnych materialow - chwila szukania w google a ludzie nadal maja problemy... ehhh :( |
@remix to nie lamieriada tylko lenistwo które należy karać z cała surowością bo ja nie potrzebuję konkurencji :) 8)
|
Witam!
no tak... racja zle sie wyrazilem... ale takiego leniucha chyba tez mozna nazwac lamerem co? to jest po prostu ***** z wyboru :) |
lenistwo nie jest i nie może być karalne :)
ale konkurencji mi nie trzeba :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:54. |