![]() |
Prosze o pomoc... dotyczy tematu "Problem z Nero 5.5.x.x w Win2000"
Blagam.... nie wiem co z tym zrobic, a plytki musze nagrac...
PS. Daje .jpg z tym komunikatem Nero... |
moze zaloguj sie jako administrator a nie jako zwykly uzytkownik. chyba ze nim nie jestes:) i hasla nie znasz .........
|
o to wlasnie chodzi ze jestem administratorem i tak jestem zalogowany!
|
Sprobuj wpisac ten kod: 1503-2647-1399-5310-0639-6784 }>
|
Spadź jeszcze raz uprawnienia do napędu bo można sobie przez przypadek usunąć dostęp do urządzenia nawet z pod administratora. To zazwyczaj może się zdarzyć przy udostępnianiu napędu w sieci LAN. Chyba że się w to nie bawisz, ale sprawdzić zawsze warto.
Pozdrawiam. |
Masz wylaczona jak±¶ opcje w systemie (tzn. nie jestes udostepniony)
Sprobuj pozmieniac ustawienia dotyczace administracji systemu Pewnie jest jakas opcja ktora reguluje tego typu sprawy (albo wogole wywal logowanie jesli to w 2000 mozliwe) Pozdro. Gazor P.S.1 Innym sie udaje nagrywac na tym systemie a to jest wina wlasnie systemu 2. Ale wkurzajace kiedy sam mieszkasz w domu, sam wgrywasz system, sam go odratowujesz, a on Cie "zdradza" i mowi: "Popros o pozwolenie administratora systemu" - ZDRAJCA :) |
SRUUU!!!
Zainstalowalem sobie stare poczciwe Nero ;-) i chodzi bez zarzutu... a co do tamtego to jeszcze poproboje choc wszystko w systemie posprawdzalem i jest ok... niewiem czego to przyczyna... na szczescie jest jeszcze WinOnCD ;-) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:17. |