![]() |
SecuRom V 4.85.07.0171
Mam poważny problem !!! Bardzo duzo grywan w Diablo 2 na BN... aby to robic musze miec orginalno płytke ale moja płytusia została ostatnio poważnie uszkodzona (dziekujemy młodszemu bratu...) ma pekniecie od wewnetrzej i wydajwe mi sie ze bedzie tylko gorzej... Narazie płytka da sie normalnie odtwarzac ale musze zrobić kopie bo bedzie źle! Problem w tym ze ClonyXXL wykrył zabezpieczenie "SecuRom V 4.85.07.0171" i duuużo czaszek zobaczłem a gdy zaczołem szuakać odpoviedniego profilu w Profiler v1.2 to okazało sie ze nie ma dokładnie takiego! No wieć prosze o rade jak zrobić kopie tej płyty...
|
Opis tego jak skopiowac SR znajdziejsz tutaj Dodam jeszcze ze uwazalbym na Twoim miejscu bo jak przy odczycie pierdyknie Ci CD w napedzie to ani gierki ani CDromu miec nie bedzesz. Moze warto by bylo odczytywac ta "plytusie" na zminiejszonej predkosci...
Zycze powodzenia... pozdrawiam artoor |
odp
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam |
odp
Cytat:
|
Zainstaluj sobie jeszcze clony xxl oraz alcohola 120 %. Ze skanuj clony xxl, wlacza alcoholera i kliknij włacza alcohol 120 %. DAelj wybierz tylko rpfil alcholer i po sprawie.
|
dziekuwa wszystkim za pomoc :) narazie zrobilem samym alcoholem i faktycznie bez RMPS ani rusz ale jutro posiedze dluzej i zrobie (lub przynajmniej sprubuje) przy pomocy BlindWrite.. jeszcze raz dzieki :)
|
RadzĘ Aby KopiĘ RobiĆ Najnowszym Alcoholem - Odczyt 4 Razy Z Zaznaczonym "dpm" - Na Poziom Wysoki , Nagrywanie 4 Razy Z WŁĄczonym Zaspisem "rmps" Na PŁycie.
Kpia PowinnawyjŚĆ O.k. Sam Tak RobiŁem I DziaŁa. Co Do Blindwrite I Clona To Niestety Tego Zabezpieczenia Nie UdaŁo Mmi SiĘ PokonaĆ ( UŻywaŁem Najnowszych PeŁnych Wersji Z Przed DwÓch Tygodni ). |
Panowie, by skopiować Diablo 2 wystarczy trzymać się poradnika VLuki, i wszystko będzie działało, bo osobiście tak zrobiłem ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:11. |