![]() |
xxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxx
|
yyyyyyyyyyyy
zzzzzzzzzzzz I Bez głupich żartów |
dddddddddddd
uuuuuuuuuuuu pppppppppppp eeeeeeeeeeee kkkkkkkkkkkkkk |
Cytat:
Stary ale śmieszne !!!!!!!! To jest forum a nie nauka pisania !!! tak czy inaczej to i tak za dużo się nie nauczyłeś }> }> }> |
Jak zwykle zgadzam sie z Marcinem (writerem 21). Jezeli masz zamiar uczyc sie tu pisac to kup sobie maszyne do pisania i stukaj w DOMU !!! }>}>}>}>}>}>
|
do cd writera:
mam nadzieje że słowa te kierujesz do otwierajacego ta dyskusje. Ja zajmuje sie czym /kim/innym Wiecie od czego ona ma takie okragłe usta?? |
od lizania lodów ? :) :)
|
zbyszek (04-06-2001 20:14):
do cd writera: mam nadzieje że słowa te kierujesz do otwierajacego ta dyskusje. Ja zajmuje sie czym /kim/innym Wiecie od czego ona ma takie okragłe usta?? Zawsze mi się wydawało, że Zbyszek to meskie imie, a tu no, no taka niespodzianka. Chyba, że to Zbysia??? ;-) Schizoid P. |
zgadnij na czym ta Pani tak sie wozi???
|
na białkowych dopalaczach ? :)
|
dalem polecenie "eject' dla mojego cd writera i tacka wślzgnęła sie do.....czego efekty sa zauważalne
|
Cytat:
Oczywiście, że słowa były kierowane do amv. Przepraszam Zbychu żeczywiście można było odebrać, że są do Ciebie. Jeszcze raz sorki. |
Ok cd writer
ja uwaznie czytam to co pisza na tej stronie! Czy nie myślisz że Twój "pisarz "powinien odpocząć? Ta moja panienka aż sie rwie.... |
Juz nie moge sobie wyobrazic jak ta panienkaby sobie jezdzila po tej klawiaturce od tego pisarza :-) }>}>}>}>
|
Panowie ! - proponuje szklankę zimnej wody ;)
Broń Boże mleka :) pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:09. |