![]() |
papier drogi nie jest - ale takiego jednostronnego mam w domu kilkadziesiat tysiecy kartek i a) cos trzeba z nim zrobic b) czasem jest lepszy niz dwustronny - ciezko sie uczyc z czegos co co jakis czas trzeba odwracac zeby sprawdzic co bylo, lepiej tylko odsunac
taki papier fajna rzecz, w polaczeniu z regenerowanym tonerem i rozklekotana laserowka pozwala na drukowanie do upadlego |
Witam!
papier nie jest drogi... ale drzewa, z jakich powstal - bezcenne! |
Cytat:
|
Nie no, papier az tak drogi nie jest. Jakiejs gorszej jakosci to i juz za 9 - 10 zlotych ryze mozna dostac. Na wyjatkowy, jednorazowy druk to nie majatek. Bardziej martwilby mnie tusz, tudziez wlasnie toner.
|
chcesz to czytac? czy na to patrzec? zapewniam ze z 4/2 da sie spokojnie czytac - nawet proze co czesto uprawialem - toner (nawet regenorowany jak moj) nie jest darmo a papier tez na drzewach nie rosnie [sic!]
mozna walnac dwie na jednej stronie - ale wtedy to juz jest 150 kartek ja generalnie drukuje 4/1 - czyli 4 na jednej, jednostronnie - bo uzywam papieru z odzysku - co jeszcze obniza koszta - i znacznie ulatwia czytanie w warunkach bojowych |
Cytat:
Chyba, ze jest mozliwosc jakos "specjalnie" to wydrukowac ??? |
Witam!
drukarzem powiadasz... mecze tez drukujesz*? *przypomnial mi sie "Pilkarski Poker" |
Jaki nakład ?!? 2 miliony ? Jestem drukarzem. Wszystko da sie zrobić.
|
Cytat:
|
Kurcze, pamietam, jak chodzilem do szkoly w Stanach... Wydrukowanie 100 stron nie stanowilo tam najmniejszego problemu i kiedy chcialem cos z netu przeczytac, to po prostu drukowalem, nie patrzac nawet, ile to zajmuje. Dziennie szlo im okolo 100 ryz papieru i nikt nikomu nie patrzyl na rece, kto i co drukuje.
A w Polsce... ehhh... pamietam, ze kiedys chcialem pilnie wydrukowac dwie strony. Bylo to dla mnie bardzo wazne, ale okazalo sie niewykonalne... |
a mnie się wydaje, że jemu szkoda po prostu atamentu... :P :D
|
Witam!
ja moge przepisac jak obieca, ze jakas pani stawia... nie koniecznie piwo :P |
ja Ci mogę przepisać :D jak mowisz ze piwo stawiasz ;)
|
600 stron to jest 600/8 kartek - 75 kartek - to jest pierd a nie duzo :)
drukujesz po 4 na jednej dwustronnie i gotowe poszukaj kogos z laserowka - chyba ze jestes z wawy i nikogo innego nie znajdziesz to ja ci to drukne - ale to po poniedizalku - bo mam sesje a w weekend imprezy |
a skąd jesteś??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:03. |