![]() |
Sciagnalem, zrobilem update. Nowa wersja troche mi muli kompa po nagraniu, gdy nacisne wykonano.
A tak to nie zauwazylem innych zmian. |
Na tej stronie podane są zmiany w języku polskim www.cdrlab.pl
|
a skąd ściągasz?
zobacz tutaj: ftp://ftp2.de.nero.com/ ftp://ftp2.nero.com/ ftp://ftp2.us.nero.com/ ftp://ftp2.ahead.de/ |
nie wiecie dlazcego nie mozna nic sciagnac. wogole jest zablokowane. niemoge sciagnac ani nero ani zadnego innego programu. Moze mi ktos pomoc?????
|
Changes from Nero 6.3.0.2 to 6.3.0.3
Features Added * Added support for new recorders Bug Fixes Nero Express: * Corrected message box in the "Erase Disc" dialog * VCD burning on image recorder fail in "preparing items" error message is solved Nero BackItUp: * Corrected transfer data calculation algorithm for used sectors backup NeroVision Express 2: * Improvement of the video quality with half picture element interpolation * Improved video auto-post-processing functionality * Solved a problem that caused sometimes a crash with mpeg-2 files while editing * Changes in profiles to report correct possible inputs for audio encoder * Sometimes the property window was not fully visible |
Poczekamy na zmiany jakie zasżły w nowej wersji, wtedy będzie można trochę więcej powiedzieć, czy sie opłaca wgrać tą wersję.
|
pewnie jedyna zmiany to dodane pare spawar i zablokowane pare numerkow
nie widze powodow zeby zmieniac na razie |
czy ktos juz sie zdecydował ??
|
heee a ja cały czas jadę na Nero 5.5.10.42 ;)
|
Cytat:
za mala zmiana numerka zeby w nia inwestowac prawdopodobnie wiecej nowych bledow bedzie niz tych usunietych ;) |
Witam!
a mi tam 6.3.0.2 dziala wysmienicie i nie spiesze sie ze zmiana... poczekam az sytuacja sie wyjasni i bedzie wiadomo jakie bledy ma ta nowa wersja :) |
A masz może jakieś informacje o zmianach w tej wersji nero w porównaniu do wersji poprzedniej???
|
Nero Burning Rom v.6 v6.3.0.3
pojawilo sie Nero Burning Rom v.6 v6.3.0.3
i jeszcze Easy CD-DA Extractor v6.5.3 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:16. |