![]() |
HostUltra-PHP,MySQL,nielimitowany,ale...
...jest problem.
Zauwazylem piekny serwer darmowy. http://www.hostultra.com ale nie da sie zarejestrowac, bo wyrzuca komunikat: Cytat:
probowalem z innymi krajami ale to samo!Moze juz im sie limit kont wyczerpal,albo chodzi tu o IP z jakiego kraju piszesz i wywala ze ty juz nie mozesz sie rejestrowac. Takze mam prosbe, jezeli komus udaloby sie zarejstrowac tam, lub na forum jest ktos kto klika z zagranicy (Wiem ze kolega Master na pewno) i ma inne ip niz polskie moglby sprobowac. Login obojetny moze byc w okolicach kasprzak a haslo obojetne wogole. Wielkie dzieki. Bo co do konta to jezeli szlo by sie zarejestrowac to bylo by cudnie!!! |
SIGNUP RESTRICTIONS!
Host Ultra is only accepting signups from the following countries: Antigua and Barbuda / Australia / Bahamas / Barbados / Belize / Bermuda / Canada / Dominica / Grenada / Guyana / Ireland / Jamaica / New Zealand / Saint Lucia / Saint Vincent and the Grenadines / South Africa / Trinidad and Tobago / United Kingdom / United States :) Za MySQLa chca jednorazowa oplate 5$ ;p |
To blokada na kraj. Musisz sie połaczyc przez proxy będące na terenie ich kraju. Niestety coraz częściej robią takie sztuczki np 250free.com
|
@Ziele:tak jak myslalem a mozesz mi wytlumaczyc jak to zrobic?
co do tego MySQL`a - hmm...no ok. Baze mozna miec na www.fresql.com |
Cytat:
www.freesql.com czy org :ysz: . Jak można założyć tam baze ? |
sorka www.freesql.org.
Wiec Ziele albo ktos inny mozecie mnie poprowadzic z tym PROXY?? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:18. |