![]() |
hmm zdaje sie CDRwin tworzy obraz w postaci bin/cue
ewentualnie vcdimager (a w kazdym razie ktorys z programow z pakietu VCDEasy) |
Cytat:
Trop jest a to juz dużo!!! Podpowiedz mi troche jak uzyskać plik bin? Z cue chyba sobie poradzę Antonio |
Łatwo nie da się tego zrobić. Pozostaj± kombinacje. Ja bym spróbował uzyskać dwa obrazy w formacie bin (jeden z vcd, drugi z cdda) i dorobić do tego jeden plik cue i wypalić co¶ takiego. To tylko trop ale może się do czego¶ przyda. Zdaje się, że Nero potrafi robić hybrydowe płytki (ale czy akurat VCD + CDDA to nie wiem)
|
Cytat:
Troche to pogmatwałem Chodzi mi o to żeby nagrać filmik SVCD - z tym nie ma problemu - będzie to widział odtwarzacz DVD. Ale chciałbym do tej płyty włożyć jeszcze ¶cieżki audio - zupełnie osobno - tak żeby czytał je zwykły odtwarzacz CD. czyli tak: Cd ma czytać jakie¶ tam audio a DVD ma pokazać video Antonio |
Audio z filmu nagranego w SVCD/VCD? Raczej nie. Na zdrowy rozum hybryda (S)VCD i CDDA powinna być możliwa (starsze odtwarzacze CD mog± nie lubić płytek typu multisession)
|
SVCD + AUDIO - czy to możliwe? Szukam pomocy!
Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów.
mam problem: czy jest mozliwe zrobienie płyty SVCD lub VCD razem ze ¶ciezkami audio tak aby widział odtwarzacz DVD? Tzn. żeby wyswietlił video i żeby np odtwarzacz CD widział audio? Bardzo proszę o pomoc - naeksperymentowałem się cał± noc i nic - a nie mam kogo zapytać Antonio |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:20. |