![]() |
DVD menu
Programem DVD2One można połączyć dwa filmy na 1 DVD.
Jakim programem najszybciej można stworzyć najprostsze menu z dwoma buttonami FILM1 i FILM2. |
Menu na DVD
Droga, którą zaczynasz iść jest kręta...
Zwykle zaczyna się od dwóch przycisków menu a potem pojawiają się pytania jak goście w wytwórniach robią takie fajowskie menu... co gra i śpiewa i ... Na początek polecam Ci zabawkę która nazywa sie: SpruceUp1061b - prosty aczkolwiek poręczny program do przygotowania menu. Oczywiście jak powiedziałem apetyt rośnie w miarę jedzenia więc zobacz sobie także program: DVDLab - to jest program za pomocą którego będziesz mógł już "troszkę" bardziej kombinować. A na koniec zobacz sobie: DVDMaestro - brak słów jednak niemiłośiernie skomplikowany! Przyjemnej zabawy życzę. Pozdrawiam, |
a skad mozna pobrac te programiki o ktorych mowa wyzej??
|
google.pl sie klania
pozdro ;) |
Dragon.Heart masz rację nie można być minimalistą, teraz interesuje mnie pełen bajer i dlatego zaczynam zabawę w DVD Maestro.
http://yoda.plukwa.net/DVD/dvdmaestro/menu/index.html czy oprócz tego linka znacie jeszcze jakieś opisujące ten program. Z góry dzięki |
inne
Jednka jeżeli mam być szczery to dvdlab również bardzo mi się podoba! Tym programem można naprawdę wiele zdziałać.
Teraz szukam w internecie książki która jest w pdf i opisuje jego działanie. Ma wiele funkcji upraszczających pracę i czyniących zabawę w dvd przyjemnymi, jedank nie sposób nie wspomnieć o jego małym niedopracowaniu. Otóż brak mu możliwości dołączenia do płyty napisów! Myślę jednak że w nowej wersji, nad którą trawają prace już ta funkcja powinna być dostępna. Przyjemnej zabawy. Pozdrawiam, |
Cytat:
Pozdrawiam, |
wielkie thx
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:09. |