![]() |
Cytat:
|
Cytat:
jesli SDI ma kosztowac tak jak dotad... lepsza oferta bedzie juz neostrada 128 a nawet 512 pozdrawiam :) |
Cytat:
To była bardzo krótka promocja SDI za 109 zł brutto!! |
Cytat:
majac terminal uzywasz go jednoczesnie do netu i do rozmow telefonicznych, tak samo jak w przypadku NOESTRADY A ze ta firma jest dziwna to juz inna historia, o ktorej wszyscy dobrze wiemy pozdrawiam |
Cytat:
|
hmmm ciekawa oferta :) 8)
|
z tego co wiem to modem jak i telefon jest podpiety do tej samego kabelka. jak ktos dzwoni i zaczynasz rozmawaic to od razu spada przepustowosc lacza o polowa. a jak odlozysz sluchawke to wraca spowrotem do normala.
|
powiedzmy że jestem zadowolony... chociaż tyle...
|
Sdi w tym przypadku jest duzo lepsze.
Predkosci szybsze i masz stale ip i bez limitow a to samo mnie zaciekawilo, czy zmienili cos na adsl chociaz pamietam ze tak samo pisali jak sie pojawilo sdi ze mozna dzwonic i surfowac, wiec ciekawe... |
Zależy kto będzie korzystał, moim zdaniem tak ...
-------------------------------------------------- SDI Przesył do klienta: 14.3KB/s (12kB/s) Przysył od klienta: 14.3KB/s (12kB/s) Stałe IP: Tak Limity: Brak Cena: 109.00zł ---------------------------- NEOSTRADA TP 128 Przesył do klienta: 16KB/s (14kB/s) Przysył od klienta: 8KB/s ( 7KB/s) Stałe IP: Nie Limity: 5GB miesięcznie Cena: 99.00zł -------------------------------------------------- * - w nawiasach średnia osiągalna transmisja danych! |
Czyli jest to lepsze rozwiązanie od okrojonej Neostrady??
|
Dziwna, ale ja jestem pozytywnie zaskoczony tą sytuacją ;)
30zł piechotą nie chodzi ... będzie na płytki! |
Cytat:
dziwna jest ta firma... |
chyba sobie podskoczę z radości :blee:
|
[INFO!!!] SDI - teraz o 20% taniej, tylko w TP!
Witam serdecznie ;)
Dopełniając mojego zobowiązanie wobec użytkowników przesyłam kolejną informację prasową, która tym razem Was ucieszy! :D --------------------------------------------------------------------- Stały Dostęp do Internetu SDI TP o 20 proc. tańszy! O 20 procent tanieje Stały Dostęp do Internetu SDI TP. Jego użytkownicy od 1 marca płacić będą abonament w wysokości 109 zł brutto miesięcznie. Osoby, które zamówią tę usługę do 30 kwietnia 2004 r., zapłacą za instalację jedynie 1,07 zł brutto ! SDI TP zapewnia nieograniczony dostęp do Internetu z prędkością do 115 kb/s oraz stały adres IP. Umożliwia jednoczesne surfowanie po sieci i korzystanie z telefonu. Jest to doskonałe rozwiązanie dla osób, które używają Internetu przede wszystkim do przeglądania stron WWW oraz korzystania z poczty elektronicznej. Usługę można zamówić w dowolnym Telepunkcie lub Punkcie sprzedaży TP. Nowa oferta SDI TP to kolejne z cyklu działań TELEKOMUNIKACJI POLSKIEJ zmierzających do uatrakcyjnienia usług dostępu do Internetu i uczynienia ich bardziej przystępnymi dla Klientów. Źródło: Inf. Prasowa TP --------------------------------------------------------------------- Jak dla mnie rewelacja :P Widać, że TP reaktywuje w pewnym stopniu usługę ... zapraszam do dyskusji! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:02. |