![]() |
NEO+ z seri 83
Mam adres IP z seri 83.xx.xx.xx.xx co to oznacza
|
To znaczy ze masz adres IP z tej wlasnie puli, ktora badz co badz jest troche nieszczesliwa...
|
Witam!
to oznacza klopoty z wchodzeniem na wiele stron, szczegolnie zagranicznych - po protu te IP byly kiedys uzywane przez hakjerow ;) i zostaly zbanowane :) |
emule ci niebedzie dzialal [zart] ;) :D
|
wygrales 1mln $ :kasa:
w ciagu 3 dni od uzyskania tego adresu IP zglos sie do najblizszego punku obslugi klienta, inaczej nagroda przepadnie :D ^_^ oczywiscie to byl zart :peace: ale >> TO << to juz nie jest zart :glaszcze: |
O Qrwa !. Nie wiem, ale ten 83 to chyba był przypadek (chyba ;) ). Musi się kiedyś zmienić. Będę walczył :D
|
Cytat:
informuj nas o wynikach twojej batalii. niestety, też należe do grupy tych szczęśliwców od 2 miesięcy i jak do tej pory nic się nie zmieniło. :P |
Myślicie, że da coś używanie PROXY ?
|
Cytat:
|
Czy kos może podać z jakimi stronami ma problem, bo sam mam od wczoraj "83" i jakoś nie widzę problemów na stronach które przeglądam.
|
ja narazie mam 80.50 i 50.54 .. miejmy nadzieje, ze sie u mnie nie zmieni :p
pozdro ;) |
Jak narazie wszytkie mi wchodza strony :P
|
Ja takze stalem sie posiadaczem wspanialego adresu z puli 83.xx.xx.xx. Od 3 dni bo tyle czasu mam 83 nie zauwarzylem zadnych problemow w dostepie do stron internetowych oraz innych zasobow poza dwoma przypadkami www.sateira.com oraz ftp://ftp.members.lycos.co.uk , z czego ten drugi juz nie stanowi problemu. Wiecej info w oficjalnej publikacji TPNet
Kod:
W związku z problemami z adresami IP z klas 83.0.0.0/11 informujemy, że |
na początku były problemy z serwisem yahoo i suprnova (co skutecznie utrudniało mi życie) :zly:
teraz jest ok. :P |
Czyli nie jest już tak źle?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:44. |