![]() |
W nagrywarce nie ma żadnej różnicy - to tylko różnica w cenie i sposobie sprzedaży - oznaczenia:
B - Bundled K - Kit |
W nagrywarce nie ma żadnej różnicy - to tylko różnica w cenie i sposobie sprzedaży - oznaczenia:
B - Bundled K - Kit |
W praktyce wyglada to tak, ze na naklejkach na napedzie oraz na pudelku pisze EK, a nagrywarka zglasza sie jako EB. Zobacz [html] <a href="http://www.cdrinfo.pl/cdr/hard/TeacCD512EB/teac.shtml" target="_blank">tutaj</a>.[/html]
|
Roznia sie one od siebie bodajze tym, ze W512EB obsluguje burn proof. Ale glowy nie dam za to, czy W512EK to ma. Sam chce kupic ten model, wiec niech ktos poda info, czy modek EK obsluguje burn proof.
|
zasadnicza.
|
widzialem TEAC 512EK.Czy to jest roznica miedzy 512ek.
|
i nie zrozumiesz. widziales kiedys nagrywarke o oznaczeniu 512ek?
|
Jezeli litera "K" nie rózni sieod "B" to ja mniej rozumiem /coraz/wiec po co te oznaczenia??
|
jak mozna znac roznice, ktorych nie ma?
|
Ja kupiłem Teac`a 512EK a w środku był 512EB, chciałem robić awanturę, ale grzecznie wytłumaczono mi że EK to jest EB w wersji pudełkowej (BOX). :))
|
Cytat:
Byc moze nie ma - rozne modele roznie sa nazywane w roznych krajach. Moze byc np. zmodyfikowany (inny) bios lub jakas drobna poprawka stylistyczna. ale wiekszych roznic nie ma. Pozdro. Gaz |
róznicz w TEAC*ach
Podobno NIKT nie wie jaka jest różnica miedzy TEAC 512EB i TEAC 512EK.Nie wierze musi być ,tylko nie wiem jaka .Piszcie Intelektualni tytani!! TNx
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:41. |